Läger äger!💪🏼😎

Hej igen! 👋🏻 Hoppas allt är bra!😊 Nu är helgen över och därmed även helgens läger. Fint väder, bra och tuff träning, samt bra sällskap gjorde lägret perfekt.👌🏻 Här får ni allt från början:

Ja, 10:00 i lördags drog allt igång.🤘🏻

image

Samling vid Närkes Kils skola var det och därifrån körde vi rullskidor hela vägen till Storstenshöjden! ☀️🙌🏻 Totalt 18 km underbart soligt pass. Tekniken satt, solen sken och formen på topp! Såna här pass är det rent nöje att staka 18 km.😍 Tur har vi också som har vår egen pressfotograf som plåtade oss under färden!😁

image

Väl i Garphyttan avslutades det hela med en ”final climb” upp till grusvägen vid Södra Storstenshöjden. 💪🏼Där pustade vi ut, tog av oss och lade in grejerna i tränarnas bilar, bytte till löparskor och sprang vidare till Falkasjön.🏃🏻👉🏻 Det var vår slutdestination och boende över natten! 👏🏻 Totalt blev det alltså en halvmara på rullskidor och löpning!!💪🏼💁🏼

Vi började med att packa upp och tog sen lite mat. Pastasallad!🖖🏻🍴 Sen blev det bad och paddling på det!🤘🏻

image.jpeg

På kvällen blev det ett lättare pass med impulser och reaktionsförmåga, samt de Olympiska Falkaömästerskapen! De bestod av flott-skidskytte och paddling. Blött och kul var det, men med en del blåsor i händerna…😁 Sen blev det grillning! 😎🍗 Hamburgare med bröd och l grönsaker runt lägerelden vart det!😍 Sen snackade vi där hela kvällen tills klockan blev runt 23:30 då började vi göra oss redo för natten. Jag och några till tillbringade natten på flotten vid bryggan!😂👏🏻 Man sov oväntat bra, även om det blev kallt och  blåsigt och var svårt att sova framåt 5 på morgonen!😁🤘🏻 Men annars bra och vi gick upp typ 8! ⭐️ Vi åt frukost och sedan packades det hela ihop igen! 👍🏻 9:30 sprang vi mot Södra Storstenshöjden!🖖🏻

Där blev det lite frisbee, spänstövningar och korta impulser i rallybacken, samt styrketräning och lite längre impulser i slalombacken.👌🏻🤗 Lite lugnare pass även det!

Men sammanfattningsvis ett jättebra läger med hård och bra träning!👍🏻 Nu tar vi avsats mot Liseberg och Sognefjell, samt  SOMMARLOV på torsdag!🖖🏻💥💁🏼🙌🏻 I övrigt kommer den här veckan bestå av 5 pass, (jag fick schemat igår) med varierad träning; både intervall, rullskidor, myr och distans!💪🏼🏃🏻

För övrigt får vi i klubben pris som årets förening i Örebro idag, samt att damlandslaget spelar EM-kval mot Moldavien i Göteborg idag och med mig bänkad framför TV:n.👌🏻 17:45 på 12:an för er som är intresserade.💛💙

Mer finns inte att säga än att vi ses på onsdag igen, då om morgondagens pass och lite till! Häng med då! Annars får ni ha det bra tills dess!😊

Chao🇪🇸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s