Dan före dan!😍🙌🏻

Hej på er! ✨ Ytterligare ett par dagar har gått och två pass har hunnits med! Dessutom är det dagen före SOMMARLOV!☀️🌸 Imorgon vid elva är det dags för skolavslutning och sedan väntar 10 veckors välbehövligt lov!😁🌴

Men, men nu lite om veckans träningar! Efter helgens tuffare pass så fortsatte vi på det spåret och dunkade på med längre intervaller i Ånnabodabacken! 🗻 3 intervaller blev det på nästan 1 km styck, samt en kortare på ca. 200 meter.💪🏼 Oerhört jobbigt med stundtals skyhög mjölksyrehalt och maxpuls, men tekniken klaffade för det mesta, fast som vanligt, när man verkligen väggar så är väl inte tekniken den bästa…😁 Bra pass annars och bra att lägga in längre intervaller nu, såhär inför Sognefjell och resten av sommaren.🤘🏻

Jag fortsätter följa schemat och idag blev det ett lite lugnare pass som återhämtning; 40 min löpning i A1-tempo och med en distans på ca. 6 km följt av ett styrkepass på 25*30*30 som avslutning!💪🏼

image

 

Det kändes bra, dock med värre känningar i foten än tidigare. Som jag skrivit tidigare har jag haft problem med vänsterfoten och har haft känningar sen i vintras, dock utan att det har förvärrats! Idag var det lite värre och eventuellt skulle det vara aktuellt med ett ”rehabass”, i form av t.ex styrketräning på hemmaplan istället för ett tuffare löppass, för att inte överbelasta foten och inte riskera nåt till Sognefjell.👍🏻 Men det är bara eventuellt. Förhoppningsvis är allt bra och inget kommer förvärras. 😇

Härnäst väntar alltså skolavslutning imorgon och som firande blir det myrintervaller, även det ett tuffare pass, så helgen kommer bestå av längre distanspass, där det är rullskidor på lördag och jag tänker mig MTB här hemma på söndagen, troligtvis med ett par impulser där också. 💪🏼

Mer finns inte att skriva idag och jag återkommer med mer om torsdagens pass och skolavslutningen på fredag!😎 Så ha det bra tills dess så vi hörs då!👌🏻

Chao💥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s