Dubbla långpass och en dagsresa till Liseberg!🙌🏻⭐️

Hej igen, ber om ursäkt för uteblivet inlägg igår, jag hann faktiskt inte…😐  Men, men bättre sent än aldrig säger man ju och då tar vi det idag istället.😊 Här är dagens inlägg:

Ja, som jag skrev i tidigare inlägg så var det dubbla distanspass på schemat den här helgen. ⭐️ Sagt och gjort, i lördags morse blev det ca. 20 km på rullskidor, om  avståndstabellen stämmer.💪🏼 Garphyttan- > en bit innan Lekhyttan och tillbaka, blev det och ett bra pass, dock kanske inte en av mina bästa pass tekniskt, men kroppen kändes pigg och alert, så det tog vi med oss👍🏻 Sen blev det Söndag; en dag som spenderades inne i Örebro fram till eftermiddagen, för att sedan lira lite fotboll med några kompisar, så passet blev relativt sent och därav uteblivet inlägg.👉🏻 Det planerade MTB-passet gjordes om till ett längre löppass och med korta impulser på slutet. 🙌🏻 Med en trött kropp och en motivation som inte var den allra bästa hasade jag mig dock igenom 11, för dagen tunga kilometer, som tog ca. 1.15, för att sedan avsluta passet i kvällssolen vid vattenparken i Fjugesta med 10 korta impulser. ☀️💪🏼 Som tur var kunde man i alla fall inte klaga på vädret som bjöd till riktigt och visade sig från sin bästa sida dagen till ära, med solsken och behaglig temperatur!😍👌🏻  Viktigt pass, som fullbordade den gångna veckans schema och totalt 6,5 träningstimmar inkasserade!👏🏻 En lite lugnare vecka, dock med en lägerhelg förr-förra veckan och ett par tyngre intervallpass i benen den här!😁 Kul att vara igång och både känslan i kroppen och upplägget hittils bådar gott för framtiden och även en framtida stegring i träningen, för att ta ytterligare kliv i utvecklingen. 🙌🏻

Nu vi ser fram emot en fin träningssommar och härnäst, närmare bestämt imorgon är det LISEBERG med klubben!!😍🤘🏻🎡 Det blir riktigt kul och vi får hoppas på att vädret även denna gång vaknat på rätt sida!😉☀️ Annars flyter veckan på med träning, har inte fått schemat än, men den inleds iaf med vilodagar måndag, tisdag och sen drar vi till Strömstad på ons/tor, så ni kommer få följa träningen därifrån!👌🏻 I tidigare inlägg hintade jag också om ett inlägg om motivation och resan jag trots allt gått igenom fram tills idag, samt saker jag vill utveckla för att bli ännu bättre.✨ Det inlägget kommer troligtvis komma nästa vecka och om det nåt inlägg ni verkligen ska läsa så tycker jag ni ska läsa då, så häng med !👌🏻⭐️

Annars finns inte mer att säga än att allt är iordning-gjort inför morgondagen och det kommer nog bli en tidig kväll eftersom det blir en tidig morgon och en lång, men rolig dag imorgon!😍 Så tack för visat intresse och sen hörs vi på onsdag troligtvis, då om Lisebergsresan och veckans planering, vi hörs då!👋🏻

Chao💥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s