Liseberg!✅🙌🏻

Hallå igen! 😃 Tre dagar har gått sen sist och på de dagarna har vi bl.a hunnit med en dagstripp till Göteborg! Har haft lite problem med internetuppkoppling på sistone och därför har det inte blivit nåt inlägg, så ber om ursäkt för det, men ibland rår man inte över saker…🙄 Nu kommer veckans inlägg idag istället och sen ska jag försöka blogga så gott jag kan resten av veckan!😊 Här är dagens inlägg:

Ja, i måndags var det vilodag från all träning och dessutom match;  Sverige- Irland, samt en del packning och förberedelser för resan! 🇸🇪 Jo, jag kollade självklart in matchen och kunde tyvärr, liksom alla andra konstatera att det inte var speciellt bra och att vi nog ska vara glada att vi fick med oss 1 poäng, till slut!⚽️ Hursomhelst blev det en tidig kväll inför det som komma skulle dagen därpå…💤

Sen kl. 5:00 ringde klockan och det var bara på med kläderna och ner och käka frukost! 🍴 6:00 drog vi mot Garphyttan och 6:30 gick bussen till Örebro för att sedan dra vidare mot Göteborg.👌🏻 10:30 gick vi av bussen i Göteborg och tog oss en runda på stan, Liseberg öppnade inte förrens 13:00! 🕐 Vi gick runt och kikade där, käkade lunch på Pizza Hut i Nordstan och när klockan började närma sig ett vandrade vi mot Liseberg. 🍕🍕 Resterande 8 timmar av resan spenderades där i åkattraktioner. 🎡 Jättekul var det och även om jag inte är något ”fan” av sånt och det blev en del väntan och kolla på de andra så är det en kul och bra utflykt. 😍 Fast några åk blev det i alla fall, till slut. 😁👌🏻 21:00 var det hemresa och trötta men glada var det bara bussresan kvar!🛣 Vid halv ett var jag hemma och kunde slutligen sova ut.🙈

Dagen därpå blev det sovmorgon och sedan träning, långpass 1:30 stod på schemat och det blev ett långt pass i duggregnet med en kropp som var hyfsat pigg, dock med ett huvud som fortfarande var lite segt från den intensiva tisdagen!😏

image

På eftermiddagen blev det packning och senare på kvällen var det resa till Strömstad, så även då blev det en sen kväll…🌃 Idag blev det också sovmorgon, följt av en dag inne i Strömstad med lite handling och sen ett tufft A3-pass på rullskidor!💪🏼🎿 Det var 7 styckna 2-minuters-back-intervaller som uppgift för dagen och i behagligt väder var det bara att köra på! 🙌🏻💪🏼 Passet började med 20 minuters uppvärmning, som kändes bra och tekniken satt i mångt och mycket där jag ville, sen snabb stretch innan själva backintervallerna drog igång!😁👌🏻 Det var plågsamma minuter sen och man förundras över hur man på så kort tid kan bli så slut, de två sista intervallerna mådde man rätt så illa, så mycket kan jag säga…😅 Hursomhelst så kändes det bra och tekniskt satt det helt okej!👏🏻 Bra pass, och viktigt med tanke på att de andra körde testrace idag i Ånnaboda!⭐️

Annars flyter veckan på här nere med träningar imorgon och på lördag då det blir ett styrke/löp-pass imorgon och ett impulspass på lördag, sen är det vilodag på söndagen!😎 Det blir en lite enklare vecka med aningen färre träningstimmar, men så kommer det delvis vara nu de sista veckorna inför Sognefjell, då man inte vill riskera ev. sjukdomar!👍🏻 Men en del tuff och bra träning kommer det bli och sen väl i Norge blir det riktig hårdkörning med 10 pass+ vandring på en vecka!🎿🤘🏻 Det ser vi fram emot och det är ju faktiskt inte så långt kvar nu, bara 18 dagar!!😍😁🙌🏻

Jaha, det var det inlägget och som sagt; jag bloggar så bra jag kan efter både tid och uppkoppling, men tack för nu och så ses vi snart!😎🙌🏻

Chao🤓💥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s