💐💐Glad midsommar!💛💙

Ja hejsan och glad midsommar på er! ☀️🌸  Det har blivit ett långt uppehåll nu ett tag, jämfört med vad jag brukar, från bloggandet. Som jag skrev på min Facebook när jag kom hem igår kväll har mitt internet varit i princip obefintligt sen i måndags, så därför har det inte blivit nåt. 👎🏻 Men, men nu blir det ett inlägg idag istället, så ni får grotta ner er lite extra den här gången!😜

Det har varit en oerhört fin vecka i Strömstad, med en hel del god mat, fint väder, mycket fotboll och också en del träning.😍👌🏻 Ni har ju sett bilderna från tidigare inlägg…🙌🏻 Men vi tar det från där vi slutade:

Ja, i måndags så var det vilodag. Jag fick frågan av Joel om jag ville köra på en lite hårdare vecka innan vi tar det lugnt sista veckan innan lägret och jag tänkte varför inte, så tanken är 7 timmar den här veckan!💪🏼 Men, som sagt, vilodag i måndags, vilket var en väldig tur, för det hällregnade hela dagen i Strömstad!😅🌧 Bättre väder var det på tisdagen, då det blev rullskidpass med intervaller. 1.30 pågick passet och så här såg det ut:💥

Det började med uppvärmning i ca. 6 kilometer A1 till Strömstad, och sedan var det bara att köra. 👉🏻 8 st 1-minutsintervaller stakning blev det med 1 minut vila mellan varje, så alltså inget jätteblodigt pass, men ändå.😊 Teknikmässigt stämde det mesta och efter att tidigare haft problem med en vänsterarm som gärna flaxar iväg i stakningen så hittade jag en ny vinkel, som gör att jag låser armen och själva ”träffen” man är ute efter satt bättre!⭐️ Det är såna viktiga detaljer som är bra att slipa på!👏🏻 Intervallerna gick bra och efter dem blev det 5 korta sprintstartsimpulser samt 4 stegringslopp och sen nedvarvning hem igen, med en final climb-intervall inlagd.🙌🏻

Sen blev det onsdag och ytterligare lite träning. Den här gången långpass och det började med 1 mils cykling och avslutades med löpning i ca. 8 km.👌🏻✨ Det kändes bra, dock med slitna ben efter att ha spelat fotboll några timmar innan..😅⚽️ Sen blev det såklart till att kolla på matchen Sve-Bel! 🇸🇪🇧🇪 Återigen en bättre match av Sverige och återigen tråkigt med en förlust och hemresa, men visst skulle Zlatans mål ha godkänts, men, idrott är orättvist ibland… 😕 Och dessutom är det väl på sin plats att hylla Zlatan och tacka honom för allt han gjort i den svenska landslagströjan!⚽️⭐️ Magiskt!!⭐️

Från en sak till en annan, vilodag på torsdagen och det blev hemresa 4 h hit igen!🤘🏻 Nu finns det internet och nu ska bloggandet flyta på som vanligt igen.😁🙌🏻  Idag på självaste midsommarafton blev det jogg- och styrkepass. 👏🏻 Först 3 km löpning, snabb stretch och sen ett tuffare styrkepass. 40*20*25 blev det, dvs 40 sekunder aktivt, 20 vila i 25 övningar för både rygg, mage, armar och ben.💪🏼😜 Det kändes ändå rätt bra och även om styrketräning i sig inte är det roligaste, är det så nyttigt och dessutom skönt efteråt, när allt är gjort!👍🏻😊 Passet avslutades med nerjoggning och sen stretch.👌🏻 I övrigt har dagen firats med en hel del god mat och bra sällskap från nära och kära! Och även om det inte levererades nån tropisk hetta och stekande sol, så blev det en lyckad midsommar iår igen.💐 Hoppas ni hade en lika bra midsommarafton!😊🇸🇪

Ja hörrni! Bara 9 dagar kvar nu till sommarens höjdpunkt; Sognefjell!😍❄️ Nu blir det att förbereda sig när det gäller material, packning och allt vad läger innebär! 😻 Kul som bara den kommer det bli i alla fall…🤘🏻😁 I helgen kommer det vara träningar, båda passen rullskidor. Ett sprintpass och ett teknikpass som vi härnäst blickar framemot!💪🏼 Nyttigt är det och som jag sade; det finns alltid nåt att slipa ytterligare och det är ju det som är charmen med längdskidor. ❄️ Du har alltid något område du fortfarande kan bli bättre på, oavsett om du heter Charlotte Kalla eller Filip Andersson.👌🏻😃

Dessutom passerar snart bloggen 2000 visningar och den kom nyligen över hela 600 besökare, så återigen TACK för ert engagemang och naturligtvis är ni en del i den satsning jag gör och extra kul att så många följer den. ❤️

Det var det inlägget och nästa gång vi ses blir troligen på måndag igen! 🤘🏻 Tack för din läsning…💗

Chao⭐️

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s