På plats!

Hei! Nu är vi på plats och vilken inledning på lägret än så länge! Det finns uppkoppling, så jag kommer blogga så gott det går!😊 Hursomhelst; här är dagens inlägg:👉

Det började förrgår, kl. 9 då det bar iväg. IMG_20160704_132026

Åtta timmars bilresa väntade sen, med stopp i Arvika där vi blev varmt välkomnade av 10 japaner som med kameror i högsta hugg plåtade oss allihopa. 😂Lite udda situation, men roligt att bli uppvaktad på det viset. Kortet ovan är dock taget på parkeringen innan.😆 Resan gick bra och det blev ett stopp på Swix-butiken i Lillehammer.

20160704_152348.jpg

Dock utan nåt kap. Men resan gick vidare och 3 timmar senare var vi på plats!✌Då blev det till att göra oss bosatta, samt packa upp!😊 Och oj vad fint det var. Dalgångar, snöiga fjälltoppar och turkost vatten!👌

20160704_221044.jpg

Sen blev det lunch; Pasta o Köttfärssås!🍝 och sen volleyboll resten av kvällen.🏆

Och så blev det tisdag och upp och käka frukost. 👍Sen var det bilresa till första passet på snö för iår!🎿👌 Det blev 18 km skejt,bara åka och få in teknik och känsla att vara tillbaka på snö. ❄Tekniken funkade ändå hyfsat sista varven, men som sagt, det är ovant första gången!😅Vädret hade vi ingen vidare tur med och det regnade och snöade omvartannat.☔❄ Spåren är dock jättefina och levererar 6 km åkbart spår!😍

20160705_120457.jpg

Sen var det en halvtimme tillbaka till stugorna igen. 🏠Där blev det käk; spaghetti Carbonara och sen volleyboll och vallning!😎 Gårdagens andra pass blev ett likadant klassiskt pass, dock med helt andra väderförhållanden.🌞 Nu var det strålande sol och ren och skär underbar skidpropaganda!😙

Screenshot_2016-07-05-20-49-25-1.png

Man njöt hela vägen. Dessutom klaffade tekniken som aldrig förr och detta pass var nog en av de bästa jag någonsin kört!😀👌 Man fick träffen på rätt ställe och min egengjorda vallning funkade alldeles utmärkt!👌😏 På kvällen blev det käk och sen kortspel och så var det läggdags!😇

Och vips så var det onsdag. Dagens första pass började vid 9:15 och det var skejt, med inslag av impulser.💪 Vädret levererade bra och fint var det även detta pass!😻

Screenshot_2016-07-06-11-08-36-1.png

 

 

Tekniken och formen är utmärkt och med den vila jag hade innan lägret så fick man sig kanske en liten formtopp!😉 Nu blev det käk och vila sen blir dagens andra pass vid 16:45. Då klassiskt med teknik.😊

Jag kommer komma med mer info och bilder löpande under lägret, så häng på!😏 Mer finns inte att säga än att vi har det underbart här och vi ses snart!💪❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s