Tillbaka i nygammal skepnad!

Hej på er! Jag har nu gått ur blogg-dvalan och till slut beslutat mig för att byta tillbaka till WordPress igen. Nu kommer bloggen fokusera mer på min karriär, träning och tävlingar. Inte så mycket fritid och dösnack med andra ord, det kändes inte som jag! Som ni kanske även ser har jag fräschat upp design och layout lite, till skillnad mot den gamla. Hoppas ni hänger med även den här sejouren och fortsatt stå ut med bloggen. Angående uppehållet, har det nu lugnat sig privat och i skolan, så nu ska väl regelbunden uppdatering inte vara nåt problem, förhoppningsvis.

Nytt för nu är att jag tänkte dra ner lite på uppdateringen till 3 ggr/veckan, samt testa med kortare inlägg, känner att det kan bli lite långdraget ibland! Men som sagt det är bara att spänna fast säkerhetsbältet och hänga med in i ännu en spännande vinter och skidsäsong!

Välkomna!💪🏼

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s