Träning, smoothie och träning igen!🎿👌🏻

Hallå!🌟

Hoppas helgen varit bra, för nu har vi påbörjat en ny vecka och därmed är vi några dagar närmre Idre! Det blir såklart riktigt kul, men först ska ju ännu en träningsvecka avverkas. Till att börja med tänkte jag dock kort sammanfatta den som gått.

Vi körde bl.a ett fartpass i veckan för att få upp lite speed och nu i helgen smällde jag på med 2, respektive 2 1/2 timme per dag. Så totalt 4 1/2 timme med bl.a impulspass och långpass! 8 timmar landade veckan på och nu gäller det att börja knyta ihop säcken inför säsong!

Idag blev det A2-pass skate i Ånnaboda. Vi körde lite längre period i högt tempo, men ändå inte tävlingsfart (=A2). Det ländes faktiskt rätt dåligt. Tekniken satt inte där jag ville och formen är långt ifrån bra, så det finns en del att slipa på! När det gäller teknik hitta jag inte ”träffen” och vinklarna som gör att man får fina skär och full kraft framåt. Håller på och testar lite stavlängder, men det här var under all kritik. Naturligtvis har det med form att göra, men ändå. Jag brukar säga att är man i form ser man en backe som en del där man kan tjäna ännu mer tid, den är bara en del av banan. Är man i sämre form är den där backen bara tung och lite ångestframkallande, för det är där man måste hålla ihop det för o inte vägga. För mig var det det senare…

Men det är bara att glömma bort och satsa för fullt mot intervallerna på torsdag!!💪🏼

Förresten tänkte jag dela med mig av en smoothie vi gjorde i helgen. Mycket antioxidanter, vitaminer och annat bra för t.ex immunförsvar, så testa!👌🏻🍏

Processed with VSCO with p5 preset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s