Veckans träningar och långpass-tips!🎿🌟

Hej!

Hoppas ni haft det bra sen sist. Nu är det helg och ett antal pass har avverkatsunder veckan! Jag har nu lyckats hålla mig frisk länge och förhoppningsvis håller det i sig hela vintern. 👍🏻 På tal om vintern så är den ju snart här och Idrelägret är på torsdag, så man har en liten nedräkning!😉 Det blir såklart sjukt kul och tills dess har förmodligen lite nytt lagg kommit! 🎿

Nog om det, för i onsdags var det styrka på schemat i 30 min, jag körde ett tuffare pass 40:20:30 med övningarna 5 o 5, dvs 5 armhävningar och 5 magövningar. 💪🏼 Det kändes bra!  I torsdags var det ju också träning. STENHÅRT var ordet. Och då menar jag inte själva intensiteten utan spåren! 😂 Efter regnet dagen innan hade det frusit på ordentligt, så till och med spår från skidor och stavar hade frusit till. Det gör det svårt att åka och det går svinfort nedför. Men vi dunkade på fartdrag uppför en backe, 8 stycken som kändes hyfsat. Inte jättebra men inte så dåligt heller, så det blir godkänt. 🌟 Hämtade för övrigt ut säsongens tävlingsdräkt också! 💨

Fredag var vilodag innan jag idag körde själv i form av 1:30 långpass löpning. 👍🏻 Talar vi känsla kändes det kanon och det var faktiskt riktigt skönt. Med lurar i öronen och solen i ansiktet kan de där en och en halv timmarna och 13 kilometrarna gå rätt fort! 🙌🏻☀️ Tips på låt är Lalehs ”Goliat” som är min personliga favorit, eller att slå på en podd! 🎧 Ett par bilder från turen får ni på det:  

Nu på eftermiddagen avslutade jag dagen med styrka och några rörlighetsövningar. Tänker mig dubbelpass imorgon också, så att det blir en ”tung” helg innan veckan innan Idre, så att man förhoppningsvis får till iaf en liten formtopp till Idre!🤘🏻

Skrev ju också för ett tag sen att jag skulle komma med ett motivationsinlägg och så har jag också planerat. Kanske imorgon eller nån annan dag innan Idre, men jag lovar inget, det ska ju packas också!😉 Det kommer iallafall. Nån gång. Var så säkra.

Nu har vi precis käkat lite thaimat och ska sätta på en Harry Potter film och mysa med lite godis. Det får man faktiskt göra, till och med som skidåkare…😁

Men ni får ha en fortsatt trevlig helg så ses vi snart igen!

Chao!🎿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s