Tävlingskalender och så lite skejt!🌟🎿

Hej igen! Hoppas ni fått en fin start på veckan! Jag rivstartade det hela med en vilodag för att ta igen mig från lägret. Det är fruktansvärt kul med läger, men man blir lite ”bakis” eftersom man är svintrött dan efter. 😅

Men, men. Det blev tisdag och vi rullade igång uppe i Ånnaboda igen, denna gång med A1 skejt. Vi körde totalt 16 km superlugnt, vilket också är viktigt! 👌🏻 Det är lätt att tro att man ska träna hårt som tusan så blir man bäst, men de lugna passen utan hög puls är lika viktiga. Dels för återhämtning och ”vilopass” efter läger till exempel, men också ett bra pass att tänka teknik. 🎿 Det gjorde jag och tyckte det klaffade hyfsat. Därefter körde vi nån lek och en samarbetsövming där vi åkte i par! Totalt 16 km och ett skönt pass helt enkelt!

Jag har ju, som jag skrivit pulsklocka och det finns många bra saker med en sån. En av dem är att jag kan koppla upp den mot (i detta fall iPaden) i appen Garmin Connect och se aktivitet, sömn, puls och distans här. Det är kanonbra och att också kunna gå tillbaka och kolla vad man har gjort är en tillgång om man t.ex blivit sjuk!


Sjukdom är nåt vi vill undvika denna säsong och nu har jag satt ihop en tävlingskalender för iår, varsågoda:🙌🏻

18/12:   Tävlingspremiär Dala-Järna!

7-8/1:  Morapinglan

14-15/1:  Bergebo Ski Weekend

28-29/1:  Tour De Mösseberg

11-12/2:  USM Borås

3-5/3:  Folksam Cup Torsby

18-19/3:  Lilla SS Falun

1-2/4: Grönklittsjakten Orsa

Där har ni de viktigaste tävlingarna iaf. Kan hända att jag lägger till några mindre i ex Hällefors och Almby emellan, lite beroende på formtoppning och så. Vi får se helt enkelt! Nyss avverkades ett kort lättare styrkepass á 30 min och imorgon är det klassiskt fart på agendan, så det har vallats lite idag också!

I övrigt kommer ett motivationsinlägg komma under veckan (som jag tjatat om detta😂), men nu SKA det komma, så kika in då!

Mer finns inte att säga än att vi hörs snart igen!❄️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s