Mot formtopp!❄️

Hej igen. Ber om ursäkt för dålig uppdatering igen, men nu blir det inlägg trots allt. Motivationsinlägget kommer på onsdag troligen, alltså en vecka efter löftet, så ni vet! 😇Men nu till saken, här är dagens inlägg!
I torsdags var det intervaller klassiskt på g. Kändes riktigt riktigt bra, faktiskt. Skidorna var toppen och kroppen hade den där sista växeln man vill ha. Tekniken satte perfekt och här finns ett klipp från en av intervallerna!👏🏻

Fel
Den här filmen finns inte

 

Fredag var vilodag och vi sov hos mormor o morfar med mys och idol! Lördag blev det kollande på Garphyttans egen världscupåkare Axel. 🌟 Han svarade för en fenomenal insats och tog världscuppoäng i sin allra första start! 💪🏼💪🏼  Coolt! Ingen träning denna dag heller.

Söndag var tänkt som testdag men eftersom tävlingspremiären i Dala Järna gjordes om till sprint och spåren inte var de bästa så fick det bli 45 min med teknik och sen stenhårt styrkepass efter det, så hårt blev det iallafall. 🙌🏻 Test på 5 km kommer nog under mellandagarna, men eftersom det blev sprint istället och vi ska köra lucia-prolog imorgon så kände jag att det fick bli genrep istället!

På tal om tävling så ser vi med glädje fram emot den klassiska sprint som inleder säsongen på söndag! Just klassisk sprint är ju min favoritdisciplin så det blir superkul! Allt om det får ni ju senare i veckan!

Lucia är ju imorgon och vi ska ha en liten specialträning i tomtemössa o med glitter o allt. På det körs en lite sprint skejt, som blir kul! Sen fortsätter veckan med ett hårdare pass på onsdagen innan jag formtoppar med lugn träning innan helgen! Riktigt spännande blir det att se hur kroppen svarar.🎿

För övrigt ska jag o några skidkompisar på onsdag in och kolla på Musikhjälpen i Örebro, samt handla lite julklappar. 👌🏻

Mer har inte jag att säga nu än att ni får ha det gött tills nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s