Feber och bortglömt inlägg…👎🏻

Hej på er! Allt bra med er?

Den här veckan har än så länge inte blivit en enda minut träning. Jag blev i tisdags eftermiddag sjuk i feber och halsont och kände att nåt inte var bra i skolan. Långdagen var ovanligt lång och på kvällen hade jag 38,5 så det var sjukt tråkigt. 😿 Igår vaknade jag feberfri och mådde bra, så bra att jag efter skolan åkte in med några kompisar till Örebro, handlade julklappar och kollade en stund på Musikhjälpen. Kul dag, men när jag kom hem blev jag dessvärre febrig igen

Idag har jag mått bra hela dagen och om jag inte hade haft feber tidigare i veckan hade jag varit i träningsdugligt skick. Men även om jag känner mig bra så är det på söndag jag ska stå på startlinjen och det är där fokus ligger. 💪🏼 Nu ska jag bara sova mycket, äta nyttigare, vilket kanske snabbar på processen (😅) och röra ihop en citron- och ingefärsdricka som en C-vitaminbomb. Jag har inga förväntningar och bryter inte ihop om jag inte kommer till start på söndag, men det skulle vara så sjukt kul att tävla och starta den här säsongen på ett annat sätt än den förra. Men nu är det bara att blicka framåt, hålla sig frisk och köra.

Nog om det. För er som tänkt på det så har jag tyvärr (😫) glömt det där inlägget om motivation. Har nästan skrivit klart det, men klantigt av mig att inte göra klart det. Ska jag vara ärlig har jag glömt bort det och från o med nu ska jag inte sätta upp deadlines haha. Aja. Det är som det är, men det kommer inom en snar framtid. Så kan jag säga!

I skolan har de sista inlämningsuppgifterna och proven gjorts klart och betygen är satta, så det är skönt. Idag var jag och familjen och handlade julklappar så nu är det gjort, puh, det gäller att vara ute i hyfsad tid. Va det gäller träning är jag lite efter nu. Det är inget jag stressar upp mig för, fokus är ju att bli frisk, men det var minst sagt olägligt. För er som minns skrev jag att jag skulle trappa upp träningen i början av veckan o köra rätt hårt för att steppa ner med lugnt inför helgen. Det händer ju inte nu, så målet för mig är att söndag morgon åka till Dala Järna. Så enkelt är det, så vi får hoppas! ❄️

Mer finns inte att tillägga idag än att ni får ha en go avslutning på veckan!👋🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s