Axel körde världscupstafett och utebliven tävlingsdebut!

Hej på er! Veckan är slut och det är dags att glömma den som gått och fokusera på det som komma skall. Snart är det ju jul också, så det finns mycket att längta till. Här har ni iallafall dagens inlägg!

Och det blev ingen sprint i Dala-Järna. Jag hann inte bli tillräckligt frisk helt enkelt. Det går nog inte att beskriva hur gärna jag skulle viljat köra, men det är som det är. 🙁 Det sura var att det var klassisk sprint som är min favvo. Men, men det kommer fler chanser. Det får inte bli som förra säsongen, så man får ta dag för dag och tänka på annat helt enkelt. För det är nu man inser hur mycket man gillar att träna, för man saknar det verkligen. Dessutom halkar man efter träningsmässigt inför en formtopp, men nu har jag ju faktiskt hela jullovet på mig att kurera mig och träna igen. Skönt.🤗

Istället fick jag tillfället att spana in Axel som körde världscup även denna helg. Och idag på stafetten var det sista avgörande sträckan han skulle köra. Och vilken insats. 💪🏼🌟 Jag har lite svårt att fatta att han alltså varit med och tränat med oss och att han kommer från samma klubb. Lilla Garphyttan på närkesslätten har fått fram en landslagsman. 🎿 Det är oerhört stort och en stor morot för en själv. Möjligheten att nå långt finns, det har han ju bevisat!🙌🏻 Grattis igen!!

I övriga livet följde jag med pappa till Örebro för mer julklappar, sen har det hunnits med kalas och lite allmänt mys innan sista korta veckan innan lov. Det ska bli så sjukt skönt att slappna av och fokusera på träning och umgås med nära o kära. Jag tar det i min takt, proppar i mig citron och ingefära och sen hoppas vi på det bästa. 👌🏻

Nästa tävling är i Mora 7-8 januari. Räkna med mig då!❄️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s