Spontantripp till Strömstad 👌🏻

Ja hej på er och hoppas ni haft det bra såhär i mellandagarna. Nu är det fredag och jag tänkte skriva lite kort om våra dagar i Strömstad. Jo, för vi i familjen kom på det och att det skulle inte vara fel att komma ner dit några dagar, så vi packade och åkte.👉🏻

Vi bodde på Laholmen hotell och fick äta 2 fina hotellfrukostar och bo på ett fint rum. Det var kallt ute, trots att stormen lagt sig, så man behövde ta på sig ordentligt. Det blev fina promenader i hamnen och vädret levererade sol! ☀️ Vi tog en tur till husvagnen för att se så den stod kvar, samt till Saltö och gå ut och kolla vid stranden där. Däremellan hanns det med fika på Kaffedoppet och på kvällarna gick vi ut och åt och sen satt vi i lobbyn eller mös på rummet på kvällarna. Det var helt enkelt en riktigt fin, lyxig tripp med familjen, mycket bättre än att bara vara hemma.😻

Här får ni några bilder på det:📸


Vi var även på Sportshopen, en av favoritbutikerna, i Grebbestad och köpte lite presenter till mig själv (😅) innan det bar hemåt för kalas.

Träning har det inte blivit nån, men jag är på bättringsvägen, så i veckan kanske, det ska man dock inte spekulera i. Imorgon börjar ju Tour De Ski och på måndag fyller jag år, så det händer mycket roligt kommande dagar. Däremellan är det nyår och jag kommer göra en årssammanfattning, likt jag gjorde förra året här på bloggen där jag summerar året! Det blir kul.

Slutligen vill jag passa på att tipsa om Maria Rydqvists nya bok. 👏🏻 Den handlar om jämställdhet inom idrott och ledarskap och tar upp många bra saker som får en att fundera lite, helt klart en bra bok och ett bra tips!


Mer hade jag inte att säga nu än att Årssammanfattningen kommer snart, samt lite ”Inför Tävlingssäsongen” snack, där jag tar upp vad jag gjort bra och så, utifrån de mål jag satte tidigt i våras!🎿

Men tack för nu så hörs vi! 👋🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s