Årskrönika- Året som gått 2016!🎿💫

Hej igen! Nu såhär lagom till nyår så sammanfattar jag året med en liten årskrönika, med lite gott och blandat från året 2016! 👏🏻 Ja, vad säger man, det är bara att hänga med:

Ja 2016. Vilket år. I olika bemärkelser. Ska vi börja med vintern, en vinter som blev katastrof. Punkt. Mer finns inte att säga, det fungerade helt enkelt inte. Jag kom efter i träning, tävlade inte och snorade bort hela säsongen. Det fanns ett vägskäl att ta där och då. Tanken på att ge upp växte sig större och större. Jag menar, det hann gå två pass sen var jag sjuk igen och ALL den träning och teknik man tappar är inte lätt att ta igen. Men det gjorde jag. Jag tog ett beslut och jag fixade det.

Sommaren har gått formidabelt och jag är bättre än någonsin, tekniken har förbättrats och ork o kondition har steppat upp ett snäpp. Det har varit ett fantastiskt år med läger och träningar med en grupp som är som en familj. Det är helt otroligt vad sammansvetsade vi är och hur kul vi har tillsammans. Lägren går för fort helt enkelt…

Det blev höst och jag fick – en gång för alla ett besked på att jag faktiskt är att räkna med. En andraplats i JoelsGifKidz Mini-Tour betydde mer än man kunde räkna med. Jag visade att kapacitet finns det och att jag kan åka riktigt snabbt. För mitt under den där vintern så försämrades självkänslan succesivt. Det kändes aldrig bra när jag väl stod på skidorna och det gjorde att tanken att jag inte kan så som jag vill och att jag inte har den kapacitet som krävs grodde i mig. På tävlingarna gick det dåligt såväl placerings- som känslomässigt.  Men så kom den nya säsongen och andraplatsen gav ett kvitto för mig och andra att jag är på g. Formen den helgen var oförskämt bra, det är så man vill att det ska kännas på tävlingar och så…

Det kom ett idreläger och sen sjukdom som fortfarande hänger i. Det är tråkigt förstås, men jag vill inte hamna i nån negativ sfär, utan man får tänka positivt. Säsongen har kommit en bit in och man missar lite träning, nåt annat ska min inte sticka under stol med. Men det är trots allt bara en tävling jag planerat in som jag inte kunnat vara med på. Man får ta det som det är, det blir bättre!

Men inför den här säsongen och året 2017 har man lite förväntningar. Eller nej, faktiskt inte. Jag vill bara vara frisk, åka skidor, ha kul och träna. Gott så.

Det var det. ”Inför träningssäsongen” är nästa sånt här inlägg och kommer denna vecka och kommer handla om och utvärdera lite vad som hänt under året, mål och utveckling. Läs då! Annars önskar jag ER ALLA ett riktigt Gott nytt år!🎉

På återseende!🍾

2 reaktioner på ”Årskrönika- Året som gått 2016!🎿💫

 1. Kul att följa din satsning Filip! Glöm inte att detta är sporten för de tålmodiga, fortsätt att jobba på och som du själv skriver, glöm inte att ha kul – resultaten kommer att komma!
  Lycka till!
  //Per Ekström

  Gillad av 1 person

  • Tack för det! Absolut, jag tar till mig av de tipsen och satsar på en rolig säsong! God fortsättning Per!👍🏻

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s