15 år!

Hej på er! Hoppas ni fick en bra start på det nya året!

Det har hänt en del sen sist. Jag fick igår eftermiddag världens huvudvärk (riktigt ont), min hand domnade bort och så sen fick man ”upp” en del, milt uttryckt. Det ledde till sjukhusbesök och lång väntetid innan man kunde konstatera att det förmodligen var ett migränanfall och inget värre. Man fick göra lite tester, men det gick finfint. Runt 24:00 kom vi hem och jag somnade som en stock.

Som ni kanske vet med migrän kommer det från dag till dag så idag mår jag jättebra, vilket är tur eftersom jag fyller år idag! 🍾 15 år blir jag och det har blivit presenter och tårta, så det blir bara att njuta av dagen! Träningsmässigt drar jag igång närmsta dagarna för att få några pass innan jag i helgen (om allt går enligt plan) står på start i Mora för skatelopp lördag och sen klassisk jakststart söndag. Det blir jättekul och en tävling jag tror kommer passa mig.👌🏻

Mer säger jag inte nu än att vi snart hörs igen, förhoppningsvis med lite träning i inlägget. 🎿

Hej👋🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s