Tillbaka i trĂ€ning samt en ny layout!🎿

HallÄ! Allt bra?

Det Ă€r mycket som har bytt skepnad nu pĂ„ sistone, inte bara marken, dĂ€r snön har lagt sig (😍). Som ni ser har jag Ă€ndrat lite layout hĂ€r för att det om möjligt ska kunna se Ă€nnu bĂ€ttre och mer spĂ€nnande ut! Det finns Ă€ven ett nytt citat som lyder ”Good results requires hard work”. Klockrent citat, som iaf fick mig att tĂ€nka att resultat Ă€r vad man gör dem till. Det behöver ju nödvĂ€ndigtvis inte vara en tĂ€vling eller placering, sĂ„ dĂ€rför Ă€ndrade jag om lite. Nog om det…

Jag Ă€r tillbaka i trĂ€ning igen sĂ„hĂ€r veckan innan tĂ€vling och det skedde med ett kort löppas ĂĄ 30 min pĂ„ löpbandet för att kĂ€nna lite pĂ„ pulsen + lĂ€tt styrka, till viss del yoga, samt stabilitet. Tanken Ă€r att mjuka igĂ„ng kroppen igen efter sjukdomen och vara fit for fight till helgen! Inget hĂ„rt pass pĂ„ nĂ„t sĂ€tt, det vore bara dumt, men nu fĂ„r vi se hur kroppen reagerar och förhoppningsvis Ă€r det trĂ€ning imorgon i Ånnaboda sĂ„ det blir kul! ❄

Det har ju varit Tour De Ski, vilket jag har följt de senaste dagarna. Axel har inlett bra och det Ă€r sĂ„ kul att se honom in action, med de bĂ€sta! Dessutom kan man inte annat Ă€n hylla Stina för sitt lopp idag och sin spurt, urstarkt! đŸ’ȘđŸŒđŸ‡žđŸ‡Ș

Har dessutom hunnit med att valla lite, nĂ„got som kommer bli mer av inför tĂ€vlingen! Som dagens avslutning blir det en bild frĂ„n en kanondag i Idre. Men nu har ni en liten lĂ€gesrapport med er, sĂ„ nĂ„t mer sĂ€ger jag inte för nu! Vi hörs snart igen.đŸ’«

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s