Tillbaka i träning samt en ny layout!🎿

Hallå! Allt bra?

Det är mycket som har bytt skepnad nu på sistone, inte bara marken, där snön har lagt sig (😍). Som ni ser har jag ändrat lite layout här för att det om möjligt ska kunna se ännu bättre och mer spännande ut! Det finns även ett nytt citat som lyder ”Good results requires hard work”. Klockrent citat, som iaf fick mig att tänka att resultat är vad man gör dem till. Det behöver ju nödvändigtvis inte vara en tävling eller placering, så därför ändrade jag om lite. Nog om det…

Jag är tillbaka i träning igen såhär veckan innan tävling och det skedde med ett kort löppas á 30 min på löpbandet för att känna lite på pulsen + lätt styrka, till viss del yoga, samt stabilitet. Tanken är att mjuka igång kroppen igen efter sjukdomen och vara fit for fight till helgen! Inget hårt pass på nåt sätt, det vore bara dumt, men nu får vi se hur kroppen reagerar och förhoppningsvis är det träning imorgon i Ånnaboda så det blir kul! ❄️

Det har ju varit Tour De Ski, vilket jag har följt de senaste dagarna. Axel har inlett bra och det är så kul att se honom in action, med de bästa! Dessutom kan man inte annat än hylla Stina för sitt lopp idag och sin spurt, urstarkt! 💪🏼🇸🇪

Har dessutom hunnit med att valla lite, något som kommer bli mer av inför tävlingen! Som dagens avslutning blir det en bild från en kanondag i Idre. Men nu har ni en liten lägesrapport med er, så nåt mer säger jag inte för nu! Vi hörs snart igen.💫

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s