Bantestningen i -19!đŸ˜â„ïž

HallĂ„ pĂ„ er! Uppdateringarna bara flödar in, hehe. Nej men nu Ă€r vi framme i ett kallt Mora och har precis kört igenom banan hĂ€r pĂ„ Hemus Skidstadion. Det Ă€r rolig bana, med ovanligt korta, branta backar, men ocksĂ„ mycket nedför! Det gĂ€ller alltsĂ„ att inte stressa, komma in i Ă„kningen (inte tokrusa frĂ„n start), men Ă€ndĂ„ vara rapp i benen. Som trĂ€nare Adam sa, man kan tjĂ€na mycket pĂ„ att trycka sista metrarna över krönet, sĂ„ det blir att tĂ€nka pĂ„!  Det Ă€r tvĂ„ varv pĂ„ en 2,4 km slinga som körs med intervallstart. Inte min favvogren, men det ska bli kul att skejta igen! Som sagt ocksĂ„, kĂ€nslan Ă€r det viktiga imorgon. Placering Ă€r inte i fokus, jag ska bara försöka hĂ„lla tekniken, lĂ€gga upp loppet bra och Ă„ka sĂ„ fort jag kan! Som tur Ă€r ska det inte heller vara nĂ„gra 19 minusgrader imorgon…😉

Kollade ocksĂ„ in Tour De Ski dĂ€r Axel Ekström presenterade sig pĂ„ allvar! 17:e plats idag var helt otroligt starkt Ă„kt och möjligtvis ett steg mot VM.  Det tar man ju absolut med sig pĂ„ start imorgon!đŸ’ȘđŸŒ

Nu har vi precis Ă€tit en supergod sallad som bra uppladdningskost till morgondagen, dĂ„ det smĂ€ller 11:10! Det Ă€r dĂ„ sĂ€songen börjar…🎿


Nu blir det lĂ€sning i den hĂ€r innan en skön natts sömn vĂ€ntar och sĂ„ kör vi hĂ„rt imorgon! Tack för nu.đŸ’«

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s