Bantestningen i -19!😁❄️

Hallå på er! Uppdateringarna bara flödar in, hehe. Nej men nu är vi framme i ett kallt Mora och har precis kört igenom banan här på Hemus Skidstadion. Det är rolig bana, med ovanligt korta, branta backar, men också mycket nedför! Det gäller alltså att inte stressa, komma in i åkningen (inte tokrusa från start), men ändå vara rapp i benen. Som tränare Adam sa, man kan tjäna mycket på att trycka sista metrarna över krönet, så det blir att tänka på!  Det är två varv på en 2,4 km slinga som körs med intervallstart. Inte min favvogren, men det ska bli kul att skejta igen! Som sagt också, känslan är det viktiga imorgon. Placering är inte i fokus, jag ska bara försöka hålla tekniken, lägga upp loppet bra och åka så fort jag kan! Som tur är ska det inte heller vara några 19 minusgrader imorgon…😉

Kollade också in Tour De Ski där Axel Ekström presenterade sig på allvar! 17:e plats idag var helt otroligt starkt åkt och möjligtvis ett steg mot VM.  Det tar man ju absolut med sig på start imorgon!💪🏼

Nu har vi precis ätit en supergod sallad som bra uppladdningskost till morgondagen, då det smäller 11:10! Det är då säsongen börjar…🎿


Nu blir det läsning i den här innan en skön natts sömn väntar och så kör vi hårt imorgon! Tack för nu.💫

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s