Första dagen en besvikelse…👎🏻

Hej igen! Första dagens tävling och årets säsongspremiär i Mora är avklarad. ✅ Det var ett riktigt tungt lopp sista 3 km och en 31:a plats av 32 startande är inget att hänga i julgranen. Tvärtom, just nu är formen så långt bort den kan komma, så kan jag säga. Sa ju igår att placeringen inte spelade nån roll, att känslan var det viktiga. Så var det och de 2 första kilometerna lovade gott. Sen tog det stopp och det var knapp styrfart resten. Tekniken var sådär, inte jättedålig, men det finns ju så mycket mer. Grejen var också att jag inte gick ut jättehårt i vanliga fall, enligt plan, men trots att jag utifrån hur jag brukar åka, åkte rätt lugnt orkade jag ändå inte. Det var en knixig bana med mycket backar upp och ner. Man måste hålla jämn fart och inte spränga sig uppför, så jag gick nog ut för hårt iaf. Det kändes bättre än såhär inför start. Det känns ändå konstigt att ha gått så bra hela försäsongen och skrivit mycket positivt här, men när det kommer till kritan blir man näst sist. Surt…😐

Vi ska ju dock komma ihåg att jag varit sjukt och gjort 3 pass sen lucia, jag hade inga förväntningar och det var det första 5km loppet någonsin. Men ändå. Jag kan mycket bättre än såhär, det vet ni nog också. 4.21 efter är för mycket, så det finns mycket att jobba på inför nästa vecka och såsmåningom Tour de Mösseberg. 

Jaja. Bryt ihop och kom igen säger man, imorgon är det klassisk jaktstart som väntar, vilket passar mig bättre. Det finns inget att förlora, bara mata mata mata, helt enkelt! Nu på eftermiddagen var vi och testade skidor, som var enkelt eftersom det är enklast möjliga vallaföre imorgon! Kul också att åka på stadion i helt nypistade spår!😍❄️ De bilderna har jag förhoppningsvis imorgon!

Roligt var det också förstås att se Stina slå norskorna igen  (!) och vinna masstarten, samt Kalla som äntligen fick gå upp på pallen!👏🏻 Vi har  gått till Mora (City) också o käkat gott, trevligt och bra med en promenad!😋

Som sagt, det är bara på med blå extra och jaga imorgon. Taktiken är att öppna hårt o gå ikapp dem framför med 21 sekunder, sen försöka bita sig fast i rygg och kanske vara med framåt upploppet, jag har trots allt inget att förlora. Men det ska göras också…
Så nu glömmer vi dagen, imorgon tar vi nya tag!🎿😃

Avslutar med lite bilder från dagen, jag ser ju till och med lite snabb ut!🐌🙈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s