Äntligen svarade kroppen!🌟

HallĂ„! 

Nu har vi kommit hem igen efter en jĂ€tterolig sĂ€songspremiĂ€r i Mora. Efter en dĂ„lig dag igĂ„r sĂ„ gick det betydligt bĂ€ttre idag! Jag orkade ha krafter hela loppet och disponerade helt rĂ€tt. đŸ‘đŸ» Det resulterade i att jag plockade en placering och var nĂ€ra de framför i ren etapptid. JĂ€ttenöjd Ă€r jag, och Ă€ven om formen Ă€r avlĂ€gsen och jag vet att farten kan vara betydligt högre. KĂ€nslan var det viktiga och den satt verkligen idag. Slutligen blev det en 29:e plats och tiden 16:18, vilket betyder att det klassiska idag gick fortare Ă€n gĂ„rdagens skejtlopp. Det sĂ€ger en del… 😆 Slutligen fĂ„r jag alltsĂ„ med mig blandade kĂ€nslor frĂ„n helgen. En sak Ă€r sĂ€ker och det Ă€r att det behövs bra med trĂ€ning innan det ska formtoppas! Men huvudsaken nu fĂ„r bli att inte ruscha igĂ„ng med trĂ€ningen utan att hĂ„lla mig frisk och sen satsa frĂ€mst pĂ„ Tour De Mösseberg om 2 veckor! Att kĂ€nslan var bra idag var oerhört viktigt för med bra form och med en bra kĂ€nsla och ork framöver kan jag nog kapa den tiden med mycket. 

NĂ„vĂ€l, slutpratat om det. Efter loppet Ă„kte vi och tog en lunch pĂ„ en thairestaurang, som var sjukt gott. 


Kul var det ocksĂ„ att se Stina kĂ€mpa sig till en pallplats i Touren idag och Axel göra en formidabel Tour han med! 🇾đŸ‡Ș Framöver Ă„tergĂ„r jag till de lagda scheman jag fĂ„tt av trĂ€nare Joel, för att komma rĂ€tt med allt!đŸ™ŒđŸ»

Avslutar detta inlĂ€gg som vanligt med bilder frĂ„n dagen och en och annan video! 

​​​
​

​​


Nu satsar vi mot en bra trĂ€ningsvecka och en sprint och ett klassiskt lopp nĂ€sta vecka i BorlĂ€nge igen!đŸ’ȘđŸŒ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s