Mot Borlänge!❄️🔝

Hallå igen! Som ni har märkt har uppdateringen svalnat av lite här. Dock blev det ju väldigt frekvent uppdatering förra veckan, så nu fick jag tid till annat. Men men, lovet är över och första skolveckan är snart slut, det var sega första dagar kan jag säga! 😁

I helgen drar jag till Borlänge för ytterligare en tävlingshelg i jakt på formen. 💪🏼 Denna gång är det fristilssprint+ klasisk distans som gäller, något som bör passa mig utmärkt! Målet där är att göra två bra lopp och få med en fin känsla, tävlandet ha ju bara börjat! 

Apropå fin känsla har det varit en sån på veckans pass. I dialog med Joel har det varit en riktigt lugn vecka, allt för att hålla mig frisk. I tisdags var det skejt och lättare intervaller. Vi körde varvintervaller och sen korta impulser på slutet. Känslan var bra och det kändes som sprint-speeden fanns där men att skejttekniken måste slipas ytterligare och stavarna kanske måste bli aningen kortare. Glidet var finfint och föret var exakt i min smak, där det är hårt men inte stenhårt! Fint pass alltså. 👍🏻  Onsdag var vilodag och idag var det klassiskt, distans+impulser som gällde. Hyfsat fäste och en relativt bra känsla tar jag med mig. Stakningen i sprint måste jag sätta bättre och det kan vara läge att kapa stavarna nån halvcentimeter, annars bra.

En halvcentimeter tycker ni kanske låter fjolligt, haha, men det gör skillnad. Man söker den här ”träffen” där kraften och trycket går framåt och inte ödlas på andra ställen. Det är en balansgång helt klart och detaljer är viktiga, även för mig.🌟

Hursomhelst. Efter passet tog jag lite kvarg, hemmagjord müsli och så värmde jag lite bär. Det är utmärkt att ha som nyttigare (och godare) alternativ än sylt/ sockrad kvarg. Enbart naturell kvarg är inte speciellt gott så då värmer man lite frysta bär oså har man ett perfekt återhämtningsmål efter passet!


Har ju också bevakat Axels framfart här (naturligtvis) och han blev nyligen uttagen till U23-VM i USA! Kul!

I övrigt har det inte hänt mycket. Jag planerar in ett par inlägg som bl.a ska handla om er läsare och hur jag upplever tiden som, och hur det är att ha en hemsida, samt ett av debattliknande karriär om dopning (hehe den blir spännande)! Menmen det är framöver det! 

Imorgon blir det packa och valla av då vi åker redan imorgon kväll för att sen köra race. Kul som sjutton blir det!

Avslutningsvis får ni en underbar bild från kilsbergen tagen från Joels Instagram!👌🏻

Ta hand om er och o gonatt💤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s