Dag 1 i Borlänge- fristilssprint!❄️🌟

Ja touren har rullat vidare och vi kom igår kväll fram till Borlänge och idag var det tävling igen! Fristilssprint var det och först prolog, följt av kvartsfinal! 🎿 Målet var att göra ett bra lopp och hålla farten, det var en tuff bana med uppför brant första delen och sen nedför in mot det långa upploppet. Dock gäller det att jobba med benen på de platta partierna, så jobbigt var det, blodsmak även denna gång, hehe! Prologen gick bra utan att det gnistrade om det,men jag körde bra och var nöjd. Tekniken var kanske inte perfekt och med form hade man kanske orkat trycka hela backen, men över lag bra. Ett fall framåt helt enkelt. Kvarten sen blev jag sist i men den gick ungefär som kvalet. 24:a av 26 blev slutplaceringen men med endast 10 sekunder till plats 17. Med form så är det ingen omöjlighet, så jag är nöjd.👏🏻  Här är några bilder från dagen och banan.❄️


Mellan passen åt jag förstås, min favorit energikaka med smak av kokos från Dalblads. Oerhört god och perfekt ex mellan sprintheaten.👌🏻

Finns fortfarande en bit kvar till rappheten i kroppen och den där känslan av att man dansar upp för backarna, men ett fall framåt resultatmässigt tycker jag! Imorgon är det 5 km klassiskt och vi var under eftermiddagen och testade skidor på stadion i delvis nypistade spår! Perfekt vallaföre även nu och några lager blå extra borde sitta som en smäck! Bilder från den togs förstås :

Nu har vi gått en runda på stan och käkat gott på en Kinarestaurang och sitter för tillfället och kollar på Lalehs konsert på 2:an. Makalöst bra! På tal om Laleh har jag ju berättat vilken låt jag helst lyssnar på och som verkligen berör. Goliat, som ni vet. Det roliga är att när vi satte oss i bilen hem från Mora förra veckan började den låten spelas.

”För vi ska bli stora, vi ska bli mäktiga. Vi ska göra jorden hel, göra vattnet rent. Vi ska aldrig skada varandra mer. För vi ska slåss, vi ska slåss mot Goliat!”🎤

Det är såna saker som får en att fortsätta…

Nu har vi allt fokus på morgondagen och ösa allt man har. Gonatt för nu så hörs vi imorgon, då med lite videos och fler bilder!🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s