Dag 2 Bergebo Ski Weekend!🎿

HallĂ„ igen! Nu Ă€r jag hemma igen efter andra tĂ€vlingshelgen pĂ„ rad! ❄ Idag var det nya tag och 5 km klassiskt pĂ„ gĂ„ng och vi vaknade tidigt, kĂ€kade god hotellfrukost och sen det bar ivĂ€g till skidstadion för bantestning.

Pust.

Jag har aldrig Ă„kt en sĂ„ tuff bana som denna. LĂ„Ă„Ă„Ă„nga, tunga, branta backar var det och ska man ha fĂ€ste i dem sĂ„ vet jag inte hur man gör. Inga ”Ă„kbackar” med andra ord. Efter mycket laborerande med valla (det var inte bara pĂ„ med blĂ„ extra som jag sade igĂ„r haha) och lager sĂ„ stallde jag mig till slut pĂ„ start. Jag gick ut ganska lugnt och inledningen var vĂ€ldigt lĂ€ttĂ„kt, sĂ„ jag tĂ€nkte att det Ă€r bĂ€ttre att gĂ„ bĂ€ttre sen i stigningarna. Sagt och gjort. Men de branta backarna tog ut sin rĂ€tt och mjölksyran steg lĂ„ngt upp över öronen. Efter krönen kom det ju dock alltid en lĂ„ng nedförskörning sĂ„ vila fick man Ă€ndĂ„ frĂ„n att ha slitit sig upp, men det var stapplande ben stora delar av loppet. Trots det gick loppet hyfsat, plattĂ„kningen var jag pigg pĂ„, men inte mycket mer Ă€n sĂ„. Lite som igĂ„r, det var bra, men utan den dĂ€r gnistan och extra trycket i Ă„kningen… I mĂ„l blev det en 22:a plats av 23 startande och summerar vi helgen var det ett litet steg i rĂ€tt riktning. Med trĂ€ning den hĂ€r och nĂ€sta vecka kan det bli hyfsat fram mot Tour De Mösseberg och förhoppningsvis Ă€nnu bĂ€ttre pĂ„ USM i BorĂ„s 2 veckor efter det. đŸ’ȘđŸŒ

Planen nu fĂ„r bli att vila nu och hĂ„lla sig frisk. I veckan Ă€r jag lite osĂ€ker hur det blir, men framĂ„t helgen Ă€r det enbart lopp pĂ„ söndagen, dĂ„ Kilsbergsloppet i Ånnaboda, vĂ„rt eget arrangemang körs. Masstart fristil Ă€r det som gĂ€ller och just masstart bör passa mig bĂ€ttre, dĂ„ jag lĂ€ttare kan hĂ„lla en rygg, sĂ„ det ser jag fram emot. 🎿 MĂ„ste sĂ€ga att det ska bli skönt att vara hemma en helg ocksĂ„… Sen Ă€r det poĂ€ngtĂ€vling pĂ„ tisdagen och frĂ„gan Ă€r hur man lĂ€gger loppen, om det blir för mycket med loppen nu och sen 2 lopp till innan Mössberg. Jag vill som sagt inte bli sjuk och formen ska ju vara hyfsad, sĂ„ jag Ă„terkommer med det senare.đŸ‘ŒđŸ»

PÄ tal om sjukdom och vilodag sÄ tÀnkte jag imorgon laga ihop ytterligare en blandning ingefÀreshot. Vet inte om jag sagt det men jag brukar göra en sÄn för att stÀrka immunförsvaret och hÄlla mig frisk! Receptet finns hÀr:Jag brukar dock pressa ur citronsaften och blanda den med 1 (!) liter vatten samt riven ingefĂ€ra. TĂ€nk pĂ„ att skala ingefĂ€ran först och riv sen med rivjĂ€rn. LĂ€gg det i vattnet och lĂ„t dra. Inte kan jag pĂ„stĂ„ att det Ă€r sött och gott men det gör förhoppningsvis nytta!đŸ‘đŸ»

Jaja. Passar ocksĂ„ pĂ„ att sĂ€ga att bilden som lĂ€ggs upp till lĂ€nken pĂ„ Facebook bestĂ€mmer inte jag, sĂ„ om ni undrar varför det blir lite osammanhĂ€ngande med en matbild till en tĂ€vling sĂ„ förstĂ„r ni.😁

Sen lovade jag ju inlÀgg om dopning (den blir spÀnnande) och hur det Àr att driva en blogg. Dessa kommer ev nÄn gÄng under veckan, sÄ dÀr finns nÄt att se fram emot! Sa ju Àven att det skulle komma lite bilder/videos ocksÄ frÄn banan. Det Àr lite strul med det dÀr, men kan bli sÄ att de kommer under veckan!

I övrigt tackar jag för mig med bilder frĂ„n helgen! Ses igen snart.🌟


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s