Att vara bloggare.🔝

Hej pĂ„ er! Veckan har rullat pĂ„ Ă€ven om uppdateringen varit lite skralare Ă€n vanligt. Det har ju hĂ€nt litegrann och nu hade jag ocksĂ„ tĂ€nkt lĂ€gga inlĂ€gget om ”livet som bloggare”, sĂ„ det Ă€r bara att lĂ€sa:đŸ‘đŸ»

TĂ€nker vi trĂ€ning har det varit trĂ€ning 3 ggr, som vanligt i tisdags dĂ„ det var skejt med fokus pĂ„ nedförsteknik och att skapa fart. Det kĂ€ndes rĂ€tt bra, det var dock rĂ€tt sĂ„ trĂ„ngt i spĂ„ren och man blev blöt, sĂ„ det gĂ€llde att hĂ„lla sig varm. Men tekniken satt stundtals bra och stundtals sĂ€mre, kul var dock att föret var riktigt bra! Dagen innan hade vi styrka pĂ„ idrotten, sĂ„ det blev en liten bonus, vilket Ă€r bra! Och sĂ„ var det ju idag, alldeles nyss med klassiskt och teknik som fokus. KĂ€nslan var sĂ„dĂ€r, slet lite med fĂ€stet men annars okej. Vi hade ocksĂ„ ett litet möte för att utvĂ€rdera och utveckla vad vi gör nĂ€r de stora tĂ€vlingarna börjar nĂ€rma sig. Skönt snack som kommer utveckla och fĂ„ oss som grupp att ta ett steg till. 🎿

Nog om det. Jag gjorde ju den dĂ€r drycken hĂ€romdagen igen (đŸ™ŒđŸ») , plus att jag samlat pĂ„ mig lite recept pĂ„ andra nyttigheter jag tĂ€nkte sĂ„smĂ„ningom testa och dela med mig av hĂ€r, dĂ€ribland ris- och chiapudding.đŸ‘đŸ»

Nu till nĂ„t helt annat, nĂ€mligen bloggandet. Jag skrev ju att jag tĂ€nkte dela med mig av ”livet som bloggare” , hur klyschigt det Ă€n lĂ„ter. 😉

Det Ă€r ju speciellt, men vĂ€ldigt kul. Jag har bloggat i ca 1 1/2 Ă„r med fokus pĂ„ trĂ€ning och min vĂ€g för att bli elitskidĂ„kare. Att jag överhuvud taget började med det var för att jag kĂ€nde att jag ville dela med mig av det vi hĂ„ller pĂ„ med, det Ă€r inget som egentligen lyfts fram, sĂ€rskilt inte i den hĂ€r Ă„ldern. Sen har det bara fortsatt och  har skiftat lite mellan olika designer och portaler tills jag nu har denna. Syftet Ă€r att lyfta fram lite i detalj hur vi trĂ€nar, vad vi trĂ€nar och hur det Ă€r och att andra fĂ„r veta det. Sen Ă€r det roligt tycker jag att skriva, vilket jag verkligen gillar, samt att ta bilder och fĂ„ kommentarer. Just kommentarer Ă€r sjĂ€lvklart det som driver en till viss del. Det Ă€r sjukt kul nĂ€r folk kommer fram och sĂ€ger att de har lĂ€st den eller tycker om den! Det Ă€r klart man blir glad! 

Jag tycker (om man fĂ„r sĂ€ga det😏 ) jag har en förmĂ„ga att skriva bra texter, samt gillar att fotografera och kĂ€nde dĂ„ att en hemsida skulle vara kul. Det Ă€r det ocksĂ„, Ă€ven om det inte alltid Ă€r guld och gröna skogar. Man har ju ett privatliv ocksĂ„ och lĂ„ngt ifrĂ„n allt kommer jag ut hĂ€r, förstĂ„s, och sĂ„ ska det förbli. Den förra bloggen pĂ„ Nouw blev för mycket som en dagbok och det var inte tanken, utan nu har jag hittat det format jag vill ha! Men det Ă€r lite press ocksĂ„, ibland Ă€r det mycket i skolan och sĂ„, dĂ„ kommer pressen att uppdatera ocksĂ„ om det var ett tag sen sist. Men jag tror glĂ€djen Ă€r viktig och att man vill fortsĂ€tta med detta. Jag Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n nĂ„n kĂ€ndis, men ca 9000 visningar Ă€r jag stolt över och det och positiva kommentarer visar ju att ni uppskattar det! Det Ă€r lite isbrytande det jag gör, det finns ingen annan som hĂ„ller pĂ„ med det i samma mĂ„n som jag och det driver en ocksĂ„ att fortsĂ€tta. Ni ska ha ett stort tack för stt ni lĂ€ser och hĂ€nger med, det Ă€r sjukt kul och utan det hade jag inte hĂ„llit pĂ„ som idag!  Jag tĂ€nker inte lĂ€gga ner utan uppdaterat i den mĂ„n som gĂ„r och hoppas ni fortsatt vill hĂ€nga med i min satsning! Nu kör vi!

Just nu sitter jag och har nyss Ă€tit den obligatoriska efter-trĂ€ning-kvargen och lĂ€ngtar efter fredag, haha. Jo i helgen Ă€r det tĂ€vling pĂ„ söndag, en masstart i fri stil uppe i Ånnaboda! Kul blir det, men pĂ„ lördagen tĂ€nker jag mig ett pass av nĂ„t slag, fĂ„r se hur jag lĂ€gger upp det exakt. Men som avslutning fĂ„r ni en galet fin bild frĂ„n vĂ„r hemma plan i Ånnaboda:


Ses!❄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s