Löppass innan tävling!💪🏼☀️🏃🏻

Hej på er!

Vi är framme vid helg och imorgon är det tävling som gäller. För tillfället ser jag inte den här tävlingen som jätteviktig, den är en del i en långsiktig planering mot Tour de Mösseberg och USM, utan nu går man troligen in i en lite tuffare period. Normalt vilar man kanske dagen innan tävling, men som sagt, formen ska vara bra på SM, så jag körde ett längre löppass + lite styrka! 👌🏻 Mer om det snart!

Jo för nu är det ju världscup i Ulricehamn i helgen och som ni kanske sett är det rejäl folkfest! 👏🏻 Självklart bänkade man sig och käkade frulle framför damloppet imorse och extra kul att Kalla krigade till sig en pallplats och att Falk gjorde sitt livs lopp på hemmabana… 🎿 Det vore nåt att göra så i framtiden!

Sen var det slut på rast och vila och jag gav mig ut! Kändes okej, det är ett tag sen jag körde löpning och man blev lite flåsigare än vanligt. Försökte dock hålla igen eftersom det var ett lugnare pass, trevligt var det ju också med finfint väder, så några fina bilde blev det!🌟📸

Väl hemma blev det kort styrka innan vi käkade lunch. Mer om hur träningsupplägget inför formen blir får ni i början av nästa vecka!

Klockan två var det ju herrlopp och kul att se Hellner få ännu en pallplat och nu har jag precis gjort citrondricka och vallat lite på skidorna. Angående tävling är det masstart, vilket passar mig bättre. Jag har lättare att bita mig fast i en rygg och envist bli kvar där, så det är tanken! Vi är 6 anmälda, så en pallplats skulle sitta fint, men det ska genomföras också! Skejt passar mig lite sämre men en masstart är kul och blir det upploppsstrid är jag vass där så det här ska nog bli kul! Banan är tuff men rolig och körs två varv. Det gäller nog att hålla farten hela tiden och bita i. Allt om resultat och det kommer imorgon! Har ju också lovat ut ett inlägg om doping, det kommer på obestämd tid.🤘🏻

Nu ska vi käka lite middag så vi hörs imorrn igen!😎

2 reaktioner på ”Löppass innan tävling!💪🏼☀️🏃🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s