Pallplats i Ånnaboda! 🎿🌟

Hallå igen!

Helgen börjar lida mot sitt slut och det är dags att börja blicka framåt mot en av de viktigaste veckorna hittils. Nästa helg är det nämligen Tour De Mösseberg, med säkert 70 deltagande i min klass och tillsammans med USM och Folksam Cup får räknas som Sveriges största ungdomstävlingar. Superkul blir det, men innan vi går in på det mer får vi summera dagens tävling!❄️

Och som jag skrev blev det säsongens första pallplats på hemmaplan när Kilsbergsloppet genomfördes. Kul naturligtvis, men kan inte säga att det var den sprutt i benen jag kan ha, men ännu ett litet steg framåt. I och med att det var masstart lyfte jag mig och kunde skapa lucka ner mot de bakom mig för att sen gå i mål. Kul med pallen och nu gäller det att hålla sig frisk och kry för veckan! På tisdag smäller det direkt igen med en poängtävling i klassik stil. Superkul blir det och som sagt, klassiskt är min paradgren! Det blir också en del i den planering för att få de där rappa benen jag tjatar om. Det kan låta abstrakt när man säger ”att vara i form”, men jag brukar förklara det med att ser en backe framför sig. Är man i bra form är den backen en tillgång och man dansar upp och kan hantera mjölksyran och återhämtning trots att man åker fort. Är man i dålig form är den backen blytung, man gräver ner sig i snön återhämtningen finns inte på samma sätt. Den dansande känslan ska jag försöka få till om några veckor när det vankas USM! 💪🏼

Men nu tar jag med mig dagens tävling och är oerhört glad att jag kunnat tävla såhär mycket. På tre veckor har jag redan kört 5 tävlingar och att ha i bakhuvudet är att jag på hela (!) säsongen förra året gjorde 3! Jag är ovan och har inte samma rutin som de andra, men jag är på gång, var så säkra!😏🏆


Mot formen!🔝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s