Pallplats i Ånnaboda! đŸŽżđŸŒŸ

HallÄ igen!

Helgen börjar lida mot sitt slut och det Ă€r dags att börja blicka framĂ„t mot en av de viktigaste veckorna hittils. NĂ€sta helg Ă€r det nĂ€mligen Tour De Mösseberg, med sĂ€kert 70 deltagande i min klass och tillsammans med USM och Folksam Cup fĂ„r rĂ€knas som Sveriges största ungdomstĂ€vlingar. Superkul blir det, men innan vi gĂ„r in pĂ„ det mer fĂ„r vi summera dagens tĂ€vling!❄

Och som jag skrev blev det sĂ€songens första pallplats pĂ„ hemmaplan nĂ€r Kilsbergsloppet genomfördes. Kul naturligtvis, men kan inte sĂ€ga att det var den sprutt i benen jag kan ha, men Ă€nnu ett litet steg framĂ„t. I och med att det var masstart lyfte jag mig och kunde skapa lucka ner mot de bakom mig för att sen gĂ„ i mĂ„l. Kul med pallen och nu gĂ€ller det att hĂ„lla sig frisk och kry för veckan! PĂ„ tisdag smĂ€ller det direkt igen med en poĂ€ngtĂ€vling i klassik stil. Superkul blir det och som sagt, klassiskt Ă€r min paradgren! Det blir ocksĂ„ en del i den planering för att fĂ„ de dĂ€r rappa benen jag tjatar om. Det kan lĂ„ta abstrakt nĂ€r man sĂ€ger ”att vara i form”, men jag brukar förklara det med att ser en backe framför sig. Är man i bra form Ă€r den backen en tillgĂ„ng och man dansar upp och kan hantera mjölksyran och Ă„terhĂ€mtning trots att man Ă„ker fort. Är man i dĂ„lig form Ă€r den backen blytung, man grĂ€ver ner sig i snön Ă„terhĂ€mtningen finns inte pĂ„ samma sĂ€tt. Den dansande kĂ€nslan ska jag försöka fĂ„ till om nĂ„gra veckor nĂ€r det vankas USM! đŸ’ȘđŸŒ

Men nu tar jag med mig dagens tĂ€vling och Ă€r oerhört glad att jag kunnat tĂ€vla sĂ„hĂ€r mycket. PĂ„ tre veckor har jag redan kört 5 tĂ€vlingar och att ha i bakhuvudet Ă€r att jag pĂ„ hela (!) sĂ€songen förra Ă„ret gjorde 3! Jag Ă€r ovan och har inte samma rutin som de andra, men jag Ă€r pĂ„ gĂ„ng, var sĂ„ sĂ€kra!😏🏆


Mot formen!🔝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s