Försikitghetsåtgärd inför helgen! 

Hej, hoppas veckan flyter! 

Jag tävlade aldrig igår, utan stannade hemma pga små känningar i halsen. Hade kanske gått att köra gå-på-skidorna-pass, men såhär i uppbyggnad mot USM och med Tour De Mösseberg i helgen kändes det onödigt att offra en försäsongs träning på en poängtävling. Känner man minsta lilla kör man inte, istället blev det lite plugg plus att jag kollade in damlandslagets match mot England! Imorgon är det träning och jag får se hur jag gör där, är intervaller på schemat men kanske kör lugnt istället om det är så. Vi får se! Har fått schema nu för ett tag framöver för att toppa formen, så det delar jag lite med mig av framöver.👌🏻

Idag har jag varit på kalas som var riktig kul och imorgon är det prov så lite annat händer innan Touren drar igång, allt om den kommer förresten kanske imorgon eller på fredag. Dessutom ska det vallas och så så det finns att göra!

Vi hörs snart igen!🤘🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s