På bättringsvägen- Tre dagar till USM!💪🏼

Hej på er! 

Hoppas helgen varit fin. Det är måndag och jag är fortfarande inte kvitt sjukdomen. Halsontet övergick snabbt i hosta, snuva och lite feber, så därför var jag hemma från skolan idag. Febern har dock försvunnit och det känns som att jag ska kunna bli frisk i tid.👍🏻 Sätter dock inte upp förväntningar, då blir det tråkigt ifall man missar, så vi får ta det dag för dag helt enkelt. Jag har försökt vitaminboosta och äta bra nu och verkligen tagit det lugnt. Igår gjorde jag citronshots och chiapudding, samt en ris- och chiapudding som jag sa och hintade om i andra inlägg. 😻 Här finns de simpla ingredienserna till chiapuddingen;

Och här är resultatet:


Gott gott!

 Idag var jag alltså hemma från skolan och då blev det mysig fika med mormor och morfar, vallning/rengöring av 2 par skidor+ trugbyte på ett par stavar. Sen har vi slappat i soffan framför serien ”Saknad”, som återigen är en sjuuuukt bra serie, lite otäck men bra så in i Norden! 🙌🏻 Som ni ser här har jag även bunkrat upp med powerbars till USM där favoritsmakerna är, som ni ser- kokos och choklad

På tal om USM är det som sagt bara tre dagar kvar och det är runt hela 80 anmälda i min klass, så det blir tufft men kul. 💪🏼 Vi åker upp på torsdag morgon och får testa banan, gå på invigningen och så innan det är tävling fre, lör, sön. Det är tävlingen man tänkt på de där svettiga, jobbiga passen uppför Storstenshöjden och nu står den för dörren, om det nu blir av… Men mentalt är jag så förberedd man kan bli, det kommer bli grymt!🌟 Men då gäller det att bli frisk och imorgon blir det nog skola, träning blir det ingen, utan fokuset blir att kunna ställa upp. Jag brukar inte vara så positiv som nu, så magkänslan är bra. Vi får se, ni får reda på läget såklart närmsta dagarna!👍🏻

Men innan vi avslutar för idag tar vi en bild från en av de bättre dagarna som skidåkare:😎🎿


Ses!❄️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s