USM är igång- allt om uppladdningen!❄️

Ja jag kom iväg till slut och första dagen är över här i Borås. Inga tävlingar idag, bara uppladdning med bosättning i stugorna och testning av banor. Vi är ett grymt gäng på plats och sjukt skönt att hinna bli frisk i tid och kunna vara en del av. 💪🏼

Resan började tidigt imorse och avresa från Fjugesta 7:45 och ankomst på boendet 11:00. 

Fint boende och efter att ha packat in sig åt vi och sen drog vi till stadion och testade banorna. Sammanfattningsvis relativt lätt kuperade banor, men där det blir att ligga på hela vägen och inte mycket vila. Kul som sjutton ska det bli och spännande att ställa sig på start i den första tävlingen någonsin där jag får mäta mig på nationell nivå. 🌟 Sjukt kul blir det och det gäller att njuta av stunden och kötta hela vägen. Nu på kvällen blev det invigning på stadion, musikquiz och möte inför morgondagen! 🙌🏻

Imorgon blir det uppstigning 8 för frukost, åka till banorna och testa lite innan starten går 12.06. Hela tävlingen finns att se på Live-TV här:

http://bambuser.com/v/5287375?v=m

Och här har ni hela helgens schema:👍🏻

Fre: 5 km distans

Lör: Sprint 

Sön: Stafett

Som sagt så går alla distanser i fristil, vilket inte är min favvo, men det blir spännande. Nu blir det skönt med lite skön natts sömn innan det smäller imorgon. Tävlingen man tränat för ett helt år står för dörren och nu går jag ut och njuter och tar ut mig allt jag kan. 🤘🏻

Nu kör vi!🎿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s