USM sammanfattning- Brons i lagtĂ€vlingen!đŸ’„đŸŽż

Ja hej pĂ„ er. 

Nu Ă€r vi hemma efter 4 intensiva dagar pĂ„ Ungdoms-SM i BorĂ„s. Det Ă€r med blandade kĂ€nslor jag landar i detta och allt om det fĂ„r ni snart. Först vill jag passa pĂ„ att sĂ€ga tack till alla GIF-are pĂ„ plats och alla som förgyllt de hĂ€r dagarna, det har varit ett otroligt bra go i gruppen och bra service med husvagn och allt. đŸ‘đŸ» Det Ă€r riktigt hög klass pĂ„ det och det visar vi, sĂ€rkilt nĂ€r arrangören inte lever upp till den nivĂ„n. Riktigt grymt boende och fix med valla, mat, skjuts och allt. Hatten av!🌟🌟


Extra kul att Ă„ka pĂ„ tĂ€vlingar nĂ€r det Ă€r sĂ„ sĂ„klart! Ja men hur gick det dĂ„ undrar ni? Jo distansen kĂ€ndes sisĂ„dĂ€r. Första varvet gick bra och jag lĂ„g bra till i ett jĂ€mnt fĂ€lt, men andra varvet tröt krafterna och jag höll inte ihop det riktigt sĂ„ som jag ville. En 61:a plats av 71 startande fick iallafall godkĂ€nt. đŸ‘đŸ» 

Lördagen var sprint och kanske normalt den bÀsta distansen för min del, det kÀndes ocksÄ okej, inte gnistrande, men bra. Den dÀr sista vÀxeln finns inte riktigt dÀr och det kan man förstÄ efter en veckas sjukdom, men kul som sjutton var det. 62 blev placeringen i det 74 man stora startfÀltet!


 Kul att andra i klubben fick med sig fina Top 15-placeringar och extra kul att stĂ„ och skrika o heja pĂ„ med ko-bjĂ€llror.đŸ‘ŒđŸ» PĂ„ kvĂ€llen var det prisutdelning och bankett dĂ€r jag, Wille och Nils tillsammans fick gĂ„ upp och ta emot en bronspeng i lagtĂ€vlingen. 


Sjukt kul och att fĂ„ göra det tillsammmans med tvĂ„ andra Ă€r dubbelt sĂ„ kul, det Ă€r inte varje dag man tar USM-brons!🌟🌟
Banketten i sig var inte vad man hade tĂ€nkt sig men kvĂ€llen fick till slut ett bra slut och vips sĂ„ det var söndag och stafett. đŸ‘‰đŸ» Första strĂ€ckan var det som gĂ€llde för mig och sĂ„dĂ€r innan start var man lite illamĂ„ende av nervositet- jag har ju aldrig kört stafett. Dessutom Ă€r det ju kul att fĂ„ köra första strĂ€ckan. Jag tyckte faktiskt jag gjorde mitt bĂ€sta lopp pĂ„ SM sett till kroppen och jag fick till ett bra lopp o vĂ€xlade som 33:a.🎿 Till slut blev det en 34:e plats i mĂ„l i tuff konkurrens. Sjukt kul ocksĂ„ att ha nĂ„gra kompisar pĂ„ plats med en egen hejaklack, riktig kul!đŸ™ŒđŸ»

Inte varje dag man har sĂ„n support. Stort!đŸ’ȘđŸŒ

Summerar vi helgen var det ju jĂ€ttekul och jag Ă„kte bra, men det finns mer. Vi ska komma igĂ„r att jag aldrig kört en sĂ„hĂ€r stor tĂ€vling och att jag varit sjuk innan, sĂ„ jag hade inga förvĂ€ntningar. Dock blir man lite nedtagen pĂ„ jorden och inser att det blottas vad man behöver jobba med. Jag Ă€r fullt medveten och inriktad pĂ„ att öka trĂ€ningsdosen rejĂ€lt in i barmarkssĂ€songen, det mĂ„ste jag. Och man ska ju veta att den hĂ€r bloggen startades inte för att jag Ă€r nĂ„n megatalang som Ă€r bortskĂ€md med framgĂ„ngar, den Ă€r gjord för att ni ska fĂ„ följa resan frĂ„n botten till toppen. Det kan vara vĂ€rt att komma ihĂ„g, och som jag sa: jag har förmodligen kört kanske 15 tĂ€vlingar utanför Garphyttan, de andra i fĂ€ltet kanske 50… Det gĂ€ller att ha tĂ„lamod, för hur bra Ă€r jag nĂ€r jag har 50 tĂ€vlingar i benen? Det hĂ€r Ă€r bara början…đŸ™đŸ»

Men det var oerhört kul och en erfarenhet som heter duga!đŸ™ŒđŸ» Det finns inget roligare Ă€n att Ă„ka pĂ„ lĂ€ger och tĂ€vlingar med vĂ€rldens bĂ€sta grupp. Vi Ă€r som en stor familj och fĂ„ klubbar har nog sĂ„ bra sammanhĂ„llning som vi och det fĂ„r vi ocksĂ„ höra. đŸ’ȘđŸŒ Det tror jag leder oss till större framgĂ„ng och extra kul nĂ€r kommentatorerna sĂ€ger GIF-Kidz till oss i högtalarna.😉 

Vill ni fĂ„ en Ă€nnu större inblick har vi ett gemensamt Instagramkonto vid namn 

@joelsgifkidz

DÀr följer ni tÀvlingar och lÀger lite nÀrmare! Följ pÄ!

Annars tackar jag för mig med nĂ„gra bilder o sĂ„ ses vi snart igen! đŸ’„


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s