USM sammanfattning- Brons i lagtävlingen!💥🎿

Ja hej på er. 

Nu är vi hemma efter 4 intensiva dagar på Ungdoms-SM i Borås. Det är med blandade känslor jag landar i detta och allt om det får ni snart. Först vill jag passa på att säga tack till alla GIF-are på plats och alla som förgyllt de här dagarna, det har varit ett otroligt bra go i gruppen och bra service med husvagn och allt. 👏🏻 Det är riktigt hög klass på det och det visar vi, särkilt när arrangören inte lever upp till den nivån. Riktigt grymt boende och fix med valla, mat, skjuts och allt. Hatten av!🌟🌟


Extra kul att åka på tävlingar när det är så såklart! Ja men hur gick det då undrar ni? Jo distansen kändes sisådär. Första varvet gick bra och jag låg bra till i ett jämnt fält, men andra varvet tröt krafterna och jag höll inte ihop det riktigt så som jag ville. En 61:a plats av 71 startande fick iallafall godkänt. 👍🏻 

Lördagen var sprint och kanske normalt den bästa distansen för min del, det kändes också okej, inte gnistrande, men bra. Den där sista växeln finns inte riktigt där och det kan man förstå efter en veckas sjukdom, men kul som sjutton var det. 62 blev placeringen i det 74 man stora startfältet!


 Kul att andra i klubben fick med sig fina Top 15-placeringar och extra kul att stå och skrika o heja på med ko-bjällror.👌🏻 På kvällen var det prisutdelning och bankett där jag, Wille och Nils tillsammans fick gå upp och ta emot en bronspeng i lagtävlingen. 


Sjukt kul och att få göra det tillsammmans med två andra är dubbelt så kul, det är inte varje dag man tar USM-brons!🌟🌟
Banketten i sig var inte vad man hade tänkt sig men kvällen fick till slut ett bra slut och vips så det var söndag och stafett. 👉🏻 Första sträckan var det som gällde för mig och sådär innan start var man lite illamående av nervositet- jag har ju aldrig kört stafett. Dessutom är det ju kul att få köra första sträckan. Jag tyckte faktiskt jag gjorde mitt bästa lopp på SM sett till kroppen och jag fick till ett bra lopp o växlade som 33:a.🎿 Till slut blev det en 34:e plats i mål i tuff konkurrens. Sjukt kul också att ha några kompisar på plats med en egen hejaklack, riktig kul!🙌🏻

Inte varje dag man har sån support. Stort!💪🏼

Summerar vi helgen var det ju jättekul och jag åkte bra, men det finns mer. Vi ska komma igår att jag aldrig kört en såhär stor tävling och att jag varit sjuk innan, så jag hade inga förväntningar. Dock blir man lite nedtagen på jorden och inser att det blottas vad man behöver jobba med. Jag är fullt medveten och inriktad på att öka träningsdosen rejält in i barmarkssäsongen, det måste jag. Och man ska ju veta att den här bloggen startades inte för att jag är nån megatalang som är bortskämd med framgångar, den är gjord för att ni ska få följa resan från botten till toppen. Det kan vara värt att komma ihåg, och som jag sa: jag har förmodligen kört kanske 15 tävlingar utanför Garphyttan, de andra i fältet kanske 50… Det gäller att ha tålamod, för hur bra är jag när jag har 50 tävlingar i benen? Det här är bara början…🙏🏻

Men det var oerhört kul och en erfarenhet som heter duga!🙌🏻 Det finns inget roligare än att åka på läger och tävlingar med världens bästa grupp. Vi är som en stor familj och få klubbar har nog så bra sammanhållning som vi och det får vi också höra. 💪🏼 Det tror jag leder oss till större framgång och extra kul när kommentatorerna säger GIF-Kidz till oss i högtalarna.😉 

Vill ni få en ännu större inblick har vi ett gemensamt Instagramkonto vid namn 

@joelsgifkidz

Där följer ni tävlingar och läger lite närmare! Följ på!

Annars tackar jag för mig med några bilder o så ses vi snart igen! 💥


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s