Nu börjar planeringen- Folksam nästa!💪🏼

Ja glad alla hjärtans dag i efterskott på er. ❤️

Det är onsdag och jag är mitt uppe i en full skolvecka med tre prov. Nu har jag också lagt ett eget träningsprogram som jag tänker följa fram till Folksam Cup i Torsby 3-5 Mars. 🎿Där ligger passen som förhoppningsvis ska ta mig till nån typ att form, och där ingår bla ett par testlopp.👍🏻

Igår däremot var det 2 h klassiskt distanspass i Ånnaboda med GIF och det kändes bra. Min stavtruga rök dock så det blev bara 1:30, sista halvtimmen får jag lägga om till ett annat pass. Känner också av att ryggen tagit lite stryk på sistone, men än så länge går det bra. Idag blir det löppass på hemmaplan med några impulser inlagda innan det på torsdag är poängtävling. 5 km skejt är det och det ska bli kul, blir mycket fristil nu, men kul blir det! ❄️

När jag kom hem i söndags kom det också ett meddelande med bilder från fotografen Rolf Zetterberg som tog riktigt proffsiga bilder. 

Tack för de bilderna! 📸 Men ha det bra så länge, vi hörs!🤘🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s