Sportlov, bilder och pallen på poängtävling!🎿💪🏼

Hej!

Allt bra med er? Det är äntligen sportlov nu, vilket är sjukt skönt då vi haft 4 prov den här veckan, så lite vila kan behövas just på den fronten. Träningen fortsätter dock förstås, lov är vara en ännu större anledning att köra på, då finns ju tid!

Apropå träning så, i onsdags var det 1:00 löpning A1-A2 med 10 impulser. Jag drog efter skolan till elljusspåret och avverkade ett bra pass där. Kändes bra och tanken var att ge lite rapphet till benen inför morgondagen (läs igår ), men ska jag vara ärlig blev det mest träningsvärk.😅 

Här också en bild från en väldigt fin morgon på väg till skolan!📸

Nog om det. 

Igår vankades det poängtävling. ❄️ Stenhårda och väldigt glatta spår var det och uppvärmningen kändes bra, framför allt den tekniska biten! Väl på start hade det börjat snöa men fort gick det och känslan var riktigt bra. Jag höll ihop tekniken på ett bra sätt och orkade mig på en bra spurt, vilket resulterade i en 3:e plats! Riktigt kul att få till ett kanonlopp rakt igenom och att orka hela vägen- att det dessutom var i fristil och att det blev pallen var ännu roligare! 🌟 Ett av de bättre lopp jag gjort helt enkelt och viktigt att få det kvittot med två veckor kvar till Folksam, att jag kan faktiskt när jag väl får till det! 💪🏼

Nu har jag precis vallat skidor inför imorgon då det blir crosspass i Ånnaboda. Jag och några kompisar ska mötas där och tanken är att köra en timme klassiskt och en timme skate kombinerat i ett pass för min del, möjligtvis blir det några få fartdrag, samt impulser också! Sen på söndag är tanken ett tuffare styrkepass på hemmaplan, så det är planen för helgen. 💥 Annars är det så skönt med en vecka skolfritt, tanken är då att jag kör på hårt även nästa vecka och släpper upp in mot Folksam.👌🏻

En annan kul grej är att jag fått fler bilder från USM skickade till mig så här har ni ett helt koppel från sprinten och stafetten!👉🏻📸

Här ser ni vilken tyngd som ligger på stavarna!😜👆🏼


Tack för dem, sjukt bra!👍🏻

Mer tillägger jag inte idag utan allt om helgen kommer så småningom. Hörs!👏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s