Sportlov!

Hej igen, det var ett tag sen!

Nu har sportlovet dragit igång på riktigt och i lördags blev det som sagt crosspass i Ånnaboda. Det bjöds på underbart fina hårda spår och trots ont i vänsterfoten var det 2 h och 23 km njutning. ☀️ Jag körde ett par 4 min-intervaller med kompisarna och sen körde jag lugnt A1 med impulser resten av passet. Bra pass och extra kul att Löpex hade stavtestning så jag fick köra med Swix Triac 2.5 stavarna sista halvtimmen!😍
Riktigt fint!🎿

Söndagen bestod av styrka och lite hårdare sån. 35:25:30 blev det och sen stabilitet och olympisk rörlighet som avslutning i en kvart. Bra vecka med kvalitetspass, skönt att få till hela veckor och formtoppa mot Folksam. Igår var dock vilodag med bla en tur till Örebro och lite funderande kring bloggen, så kan hända att den nån gång framöver byter lite utseende!

På tal om utseende så upptäckte jag att när jag öppnade bloggen på datorn var bakgrundsbilden halverad så huvudena inte syntes. Jag har inte så på iPad eller telefon och undrar därför om det är många andra som har det? Isåfall hör av er för det är synd om det ska vara så! Återigen säger jag också att jag inte styr över bilden som publiceras på Facebook så den tenderar att bli missvisande mot inläggets verkliga handling. Så ni vet.😊

Annars kommer sportlovet inte ägnas åt nåt speciellt. Som sagt blir det en hårdare vecka nu och ikväll är det skidbytesintervaller 2:00 på schemat, innan vi i nästa vecka trappar ner lite för att släppa upp till Folksam Cup!💪🏼  Det känns bra och skönt att kunna hålla sig frisk ett tag och få timmarna och passen man behöver!

Nu ska jag snart dra, så ha ett fortsatt fint sportlov hörrni så hörs vi!🙌🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s