Intervaller i drömväder! 🙌🏻☀️

Hej! Hoppas ni haft det bra och njutit av dagens väder. Som ni kanske ser och har märkt har jag bytt domän till ”filiplopezandersson”, den andra finns inte längre, så ni som har mig som favorit/bokmärke bör ändra det.😊

Sportlovet är snart över och det har ju varit träning och hårda såna. I tisdags var det skidbytesintervaller 1:30 i nysnön, vilket kändes sådär. Det var tunga ben och inte den där rappa alerta känslan, det var som jag hade blivit väckt mitt i natten med vikter på benen. Nej riktigt så illa var det inte, men nåt var fel så det blev bara 2 st 5min-intervaller. Sega ben alltså, men tekniken satt ändå bra. Skönt att jag fått till fristilen nu som jag kämpat lite med! 🌟
Igår var det 30 min A1 löpning, så det blev 5,5 km lugnt i slasken. Ja vissa pass är roligare än andra och det här var väl inte jättemotiverande i snöslask och regn, men passen ska göras och det gjorde jag!👍🏻🌧 Desto roligare var det dock att åka upp idag. Jag tog sällskap med några andra och valde att köra upp till Ånnaboda på förmiddagen istället eftersom VM-sprinten gick på samma tid som den gemensamma klubbträningen. Och nu när man har sportlov går det ju bra det med! Och vilket väder och vilka spår det var där, man bara åkte o njöt och trots dåliga skidor kämpade vi oss igenom pyramidintervallerna (1,2,3,4,1,2,3), totalt 16 min intervalltid och bra pass med en del bilder, förstås!🙌🏻🎿


Sen var det bara hem och käka och sen bänka sig framför VM-sprinten. 🇸🇪 Kul med två svenskor i final, men surt med Stina och att vi blev medaljlösa… Men det kommer fler chanser!🤘🏻

Imorgon blir det styrka och löpning, sen vila lördag innan jag på söndag kör min egna sprint uppe i Ånnaboda i fristil, bara för att få tävlingskänslan som man inte haft på ett tag!❄️ Sen är det inte långt kvar! Folksam Cup är alltså den näst största tävlingen vi har och nu vill man hitta formen och den där känslan man bara har nån gång per år när benen går per automatik! Så vi ber till alla möjliga gudar att det ska ske!

För övrigt finns här en intressant länk att läsa om en lite oväntad resa!🇨🇴😉

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/paPLw/tavlar-pa-vm-efter-ett-ar–tack-vare-charlotte-kalla

Kanske ska höra av mig till Kalla nån dag, hehe!😜

Men så länge så får ni ha en fin helg, på återseende!💪🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s