Finväder och ett svenskt VM-brons!⭐️

Hallå! 

Det är lördag, tävlingsfri helg och VM-feber. Och då menar jag inte sjukdom, utan det fakto att man sitter klistrad framför rutan och skriker på Kalla o co. På tal om Kalla var det också hon som plockade hem bronset i skiathlonen efter ett kanonlopp både fysiskt, men framförallt psykiskt! 🌟 Inspiration på hög nivå!🙌🏻  Det är ju där man vill vara, det man vill uppleva nån gång. Att ta en medalj på ett mästerskap och få kliva upp på prispallen… Som min rubrik lyder; A winner is a dreamer who never gives up. 😉

Ja och visst har jag tränat också, och inte gör det mer ont när vädret levererar så in i bänken. ☀️ Det är få vinterdagar som är så fina. Det har blivit både en och två promenader i finvädret, det gäller att boosta D-vitamin när man kan! Jo och igår blev det stenhård styrka á 40 sek aktivt, 20 vila, 30 ggr repetition+ rörlighet, sen avslutades det med löpning 25 min. 1 h blev det totalt och ett par fina bilder.

Idag blev vilodag, för som sagt, imorgon kör jag och några till i svart grupp testrace, ett sprintlopp i fristil där syftet med det är att få kroppen i tävlingskänsla och tända till lite, det har trots allt varit några veckor utan nummerlapp nu. Det blir riktigt kul och förhoppningsvis med bra känsla i kropp! 

Nu har jag precis vallat och sitter nu och ska ha en sån klassisk myskväll med familjen, så tack för nu, på återseende imorgon, då med allt om sprinten o så planen sista veckan innan Folksam!😉

Nu kör vi🎿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s