Toppform?❄️

Hallå i stugorna! Sportlovet är över och skolan har dragit igång. Dessutom är det bara 3 dagar kvar till Folksam Cup i Torsby! Det ska bli så sjukt kul och det gäller att påminna sig om att ha kul och njuta! Formen får vi se hur den är, här får ni höra lite från de senaste passen:🎿

Ja det blev ingen sprint direkt i söndags, snarare intervaller. Men än en gång har jag en skum känsla i kroppen, jag kan köra fort men drar på mig en rejäl mjölksyrachock och stumnar direkt. Det är bly till ben och så ska det inte kännas, så mycket vet jag. Jobbigt ska det vara, men så SKA det inte kännas. Jag avbröt därför intervallerna efter en och en halv och det blev distanspass 1:30 med många korta impulser och ryck istället. Tråkigt och sjukt störig uppladdning nu mot tävlingen. Det har varit både problem med ryggen och foten även om det inte varit allvarligt, men det är klart det stör. Att jag inte kan genomföra pass som jag vill är inte bra och att jag inte genomför det är för att bär man på nåt virus lär man sluta omedelbart.

Men men. Jag är frisk än så länge, dock är man inte jättehappy över att komma tillbaka till skolan med sjukdomar som snurrar. Men, äta rätt och sova får bli receptet för att stå på start på fredag! Efter passet i söndags blev det trevlig lunch med farmor och farfar.

Gud vad jag svamlar, nu till träningen. Jag har vilat igår och jag gjorde en müsli, denna gång med kokosflakes som blev ”👌🏻”. Idag blev det teknikpass skejt som förberedelse till tekniksprinten på fredag. Kändes hyfsat, det är några tekniska bitar och kanske lite rappare ben som måste sitta annars så var det bra. Hårda spår och fortfarande gott om snö var det så fina förhållanden!

Eftersom jag ”bevakar” VM så var det kul att se ännu en medalj till Kalla och en 5:e plats till Haag, vilket var extra kul då hon haft det lite motigt! Sen kan man inte låta bli att le när man hör henne i intervjun sen:

Haag efter femteplatsen

Ja det får avsluta dagens inlägg, imorgon blir det vila innan det bär av till Torsby på torsdag!⭐️

Mot formen!!💪🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s