Folksam Cup kan börja!🎿

Hej på er.

Jag och hela Örebro Läns trupp är på plats här i Torsby för tävlingar i dagarna tre.Vi har under eftermiddagen testat banorna, som är tuffa och med lite knixiga kurvor och framförallt tekniksprinten lär bli svår. Men men, så ska det vara antar jag. Formen under uppvärmningen var inget att skryta med men jag säger som Johan Olsson; bara för det går tungt en dag kan det vända snabbt. Så det gäller att hålla energin och positiviteten uppe! Programmet ser ut som följande:

Fre: Tekniksprint

Lör: förmiddag: 2,5 km prolog fristil.

Eftermiddag: 5 km jaktstart efter placering i prologen. Klassisk stil

Sön: Stafett/Parstafett

Här ser jag mest fram emot den klassiska jaktstarten och såklart stafetten. Där återstår dock om jag åker stafetten eller parvarianten. Det ska bli så oerhört kul att få ställa sig på start och tävlingarna live följer ni på den här länken:

Livesändning Folksam Cup
Nu är det bara gå ut och köra allt man har trycka varje litet stavtag- och inte minst; ha kul på vägen!

Nu kör vi🌟🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s