44:a pĂ„ tekniksprinten!đŸ’„đŸŽż

Hej pÄ er!

Första dagen Ă€r avklarad och det med besked. I blöta, sockriga spĂ„r var det start 11.30. Banan var teknisk, minst sagt med diverse snurrportar och cykeltramp som om det inte var nog. Det passade mig uppenbarligen vĂ€ldigt bra för efter ett lopp som kĂ€ndes vĂ€ldigt bra gled jag i mĂ„l leende pĂ„ en 44:e plats. Sjukt nöjd med dagen och trots att det var tajt och tekniskt bemĂ€strade jag det bra. För mig gĂ€ller det bara mest att fĂ„ rĂ€tt kĂ€nsla inför loppen och inte underskatta och rĂ€kna bort mig, vilket jag har en tendens att göra. Jag hade 2:a bĂ€sta tid bland oss i Svart grupp och visar ju att jag kan, nu Ă€r det bara jag sjĂ€lv som mĂ„ste fatta det och inte tĂ€nka att alla andra Ă€r bĂ€ttre. Det kĂ€ndes inte bra igĂ„r men idag klaffar det och en 44:e plats Ă€r ett stort steg framĂ„t för mig i en sĂ„n stor tĂ€vling, jag var ex 62:a pĂ„ USM. BĂ€ttre start vet jag inte om jag kunde fĂ„tt…

Imorgon Àr det tvÄ tÀvlingar pÄ en dag och dÀr gÀller det att inte sprÀnga sig pÄ den hÀr stentuffa banan.Prologen pÄ 2.5 km pÄ förmiddagen banar vÀg för jaktstarten pÄ eftermiddagen. Nu har det dessutom börjat snöa sÄ vallningen kan bli svÄr. Kul ska det bli iallafall och det borde passa mig bra! Nu har vi Àtit och sen Àr det  invigning och fackeltÄg sÄ mer inlÀgg av det hÀr blir det inte ni iallafall.

Nu ska jag njuta, ha kul och inte minst kötta!👌

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s