44:a på tekniksprinten!💥🎿

Hej på er!

Första dagen är avklarad och det med besked. I blöta, sockriga spår var det start 11.30. Banan var teknisk, minst sagt med diverse snurrportar och cykeltramp som om det inte var nog. Det passade mig uppenbarligen väldigt bra för efter ett lopp som kändes väldigt bra gled jag i mål leende på en 44:e plats. Sjukt nöjd med dagen och trots att det var tajt och tekniskt bemästrade jag det bra. För mig gäller det bara mest att få rätt känsla inför loppen och inte underskatta och räkna bort mig, vilket jag har en tendens att göra. Jag hade 2:a bästa tid bland oss i Svart grupp och visar ju att jag kan, nu är det bara jag själv som måste fatta det och inte tänka att alla andra är bättre. Det kändes inte bra igår men idag klaffar det och en 44:e plats är ett stort steg framåt för mig i en sån stor tävling, jag var ex 62:a på USM. Bättre start vet jag inte om jag kunde fått…

Imorgon är det två tävlingar på en dag och där gäller det att inte spränga sig på den här stentuffa banan.Prologen på 2.5 km på förmiddagen banar väg för jaktstarten på eftermiddagen. Nu har det dessutom börjat snöa så vallningen kan bli svår. Kul ska det bli iallafall och det borde passa mig bra! Nu har vi ätit och sen är det  invigning och fackeltåg så mer inlägg av det här blir det inte ni iallafall.

Nu ska jag njuta, ha kul och inte minst kötta!👌

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s