Vi inleder slutskedet av säsongen…

Ja hej på er. Som ni ser på rubriken är man tyvärr tvungen att inse att det faktiskt inte är mycket kvar av den här säsongen nu. En säsong som faktiskt blev min första skulle man kunna säga och som gett ca 20 tävlingsresultat, vilket jag är oerhört nöjd med, jag hade 3 på hela förra året. Nu är det inte slut helt, det är KM, Lilla SS i Falun och Grönklittsjakten i Orsa innan vi bommar igen helt, men visst är det vemodigt.

På tal om tävlingar så ska vi i svart grupp köra ett litet mini-sprint-race på den gemensamma träningen idag, vilket blir grymt roligt. 👏🏻 I veckan har det det också tränats på, bara att det blivit lite dålig uppdatering här och i tisdags blev det ett 2h-pass bara åka av sig i A1-tempo och sen lite stafetter och impulser på slutet. Under onsdagen blev det en dryg halvtimmes löpning med några ryck för att få lite speed till idag och det kändes lätt och bra. Det jag gjort nu är att jag ska (!) föra träningsdagbok, vilket jag misslyckats med förut, men nu har jag bestämt mig. Jag har en pärm där jag skriver varje veckas schema, känsla, timmar och sen utvärderar och sätter upp nya mål när det behövs. Jag har ex gjort en utvärdering av helgen, vad som var bra och vad jag kan förbättra till nästa gång. Det kan vara allt ifrån mat och uppladdning till genomförandet och disponerandet av loppet, men jag tror det ger mycket att rannsaka och fila på detaljer. Det är de som blir viktiga i slutändan! 🌟 Apropå utvärdering så kommer jag när säsongen är slut göra en sån och knyta ihop säcken och summera den gågna säsongen. Tänker även att jag ska fila på nån form av debatttext eller liknande som kan komma inom kort!🙌🏻

Nog om det. Nu är jag taggad till idag och till tisdagens KM nästa vecka som jag vill prestera bra på. Jag hoppas formen håller i sig och att vi får ett fint avslut på en fantastisk säsong. Nu ska jag njuta av allt som är kvar och sen väntar en ny spännande säsong med ännu mer träning för att ta nästa steg.

Herre we go💪🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s