Det här med drömväder och intervaller börjar bli en vana!🙌🏻

Ja hej på er! Hoppas veckan varit bra och att ni fått en fin start på helgen.

I torsdags var det sprintrace i Ånnaboda och det gick finfint. Återigen är jag väldigt nöjd med skejt-tekniken och även känslan var bra genom prologen och heaten, så formen verkar finnas kvar! 💪🏼 Skönt att få besked på att träningen och vikten av att slippa sjukdom ger resultat! ⭐

Igår var det vila, men idag så var det dags för intervaller. Och återigen en oerhört fin dag i Ånnaboda med strålande sol och fina spår! Där brände jag av ett 2h-pass med uppvärmning 25 min och några teknikövningar med en stav innan det blev en variant på pyramidintervaller; 1-2-3-3-2-1, totalt 12 min intervalltid. Sjukt jobbigt, men nyttigt för att ändå försöka bibehålla den fina känslan till Falun. Efter intervallerna blev det lugnare åkning och sen några intervaller. Självklart blev det några bilder också! 📸


Imorgon blir det löpning med impulser samt ett styrkepass som avslutning på veckan. Bra vecka med två hårda pass och sen ett KM på tisdag innan jag släpper upp in mot helgen och Lilla SS. På tal om KM går det i klassisk stil och det borde passa mig bra, så hoppas kroppen är med då!👌🏻 Allt om de passen och KM kommer under veckan, så ha det bra till dess, vi hörs!💪🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s