KM-silver och bilder från Folksam Cup!🌟

Hej på er och förlåt för sparsamt bloggande på sistone! Vi är framme vid tisdag och helgen som gick avslutades med ett impuls- och styrkepass. Det blev först en timmes löpning med 10 impulser och spänstövningar innan sista delen av passet bestod av uthållighetsstyrka i form av 30:30:30. Och som jag sagt så många gånger (hehe) är det 30 övningar, 30 sek aktivt och 30 sek vila.💪🏼 Bra pass trots att inte motivationen var jättehög.


Summerar vi förra veckan blev det 7:30 och en bra vecka helt enligt min egen plan.👌🏻

Men över till den här veckan, måndag var vila och idag var det KM! Ett KM som genomfördes i i princip oåkbara spår stundtals och sockrigt blött underlag. Lägg därtill blåst och regn tidigare på dagen, så det var väl ingen av de glamorösare dagarna på jobbet… 😉 Men men, man får ta det som det kommer och det är ju lika för alla, så det var bara att grisa på! Klisterföre var temat och vallning och uppvärmning flöt på. Efter en fin säsong med mycket tävlingar har man satt upp lite rutiner och så inför start, och det är viktigt även på såna mindre tävlingar. 👏🏻  19.07.30 var starttiden och som det gick. Jag tyckte jag höll tekniken bra i diagonalen och i förhållande till tidigare så satt stakningen bra också! Efter ett tajt slitigt lopp fick jag till en fin avslutning och formen verkar hålla i sig, det blev ett KM-silver!! 🥈 Det kanske inte låter mycket för världen, men faktum är att det är mitt bästa KM-lopp och ett lopp som gav en rejäl ego-boost. Ett silver hade jag inte ens kommit på tanken i November, det kan jag säga, så sjukt skönt att få till det!🏆

Imorgon är det studiedag för oss så jag är ledig och det blir ett lätt löppass och sen en tur till Örebro för att fixa passen. Framöver kommer det som jag sa komma ett inlägg av krönika-karaktär och nu har jag dessutom bilderna från Folksam Cup, så här har ni dem: 📸


Ja det var allt för idag och nu ska jag suga och njuta av silver-karamellen så laddar vi om för Falun i helgen. Vi hörs!🎿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s