KM-silver och bilder frĂ„n Folksam Cup!🌟

Hej pĂ„ er och förlĂ„t för sparsamt bloggande pĂ„ sistone! Vi Ă€r framme vid tisdag och helgen som gick avslutades med ett impuls- och styrkepass. Det blev först en timmes löpning med 10 impulser och spĂ€nstövningar innan sista delen av passet bestod av uthĂ„llighetsstyrka i form av 30:30:30. Och som jag sagt sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger (hehe) Ă€r det 30 övningar, 30 sek aktivt och 30 sek vila.đŸ’ȘđŸŒ Bra pass trots att inte motivationen var jĂ€ttehög.


Summerar vi förra veckan blev det 7:30 och en bra vecka helt enligt min egen plan.đŸ‘ŒđŸ»

Men över till den hĂ€r veckan, mĂ„ndag var vila och idag var det KM! Ett KM som genomfördes i i princip oĂ„kbara spĂ„r stundtals och sockrigt blött underlag. LĂ€gg dĂ€rtill blĂ„st och regn tidigare pĂ„ dagen, sĂ„ det var vĂ€l ingen av de glamorösare dagarna pĂ„ jobbet… 😉 Men men, man fĂ„r ta det som det kommer och det Ă€r ju lika för alla, sĂ„ det var bara att grisa pĂ„! Klisterföre var temat och vallning och uppvĂ€rmning flöt pĂ„. Efter en fin sĂ€song med mycket tĂ€vlingar har man satt upp lite rutiner och sĂ„ inför start, och det Ă€r viktigt Ă€ven pĂ„ sĂ„na mindre tĂ€vlingar. đŸ‘đŸ»  19.07.30 var starttiden och som det gick. Jag tyckte jag höll tekniken bra i diagonalen och i förhĂ„llande till tidigare sĂ„ satt stakningen bra ocksĂ„! Efter ett tajt slitigt lopp fick jag till en fin avslutning och formen verkar hĂ„lla i sig, det blev ett KM-silver!! đŸ„ˆ Det kanske inte lĂ„ter mycket för vĂ€rlden, men faktum Ă€r att det Ă€r mitt bĂ€sta KM-lopp och ett lopp som gav en rejĂ€l ego-boost. Ett silver hade jag inte ens kommit pĂ„ tanken i November, det kan jag sĂ€ga, sĂ„ sjukt skönt att fĂ„ till det!🏆

Imorgon Ă€r det studiedag för oss sĂ„ jag Ă€r ledig och det blir ett lĂ€tt löppass och sen en tur till Örebro för att fixa passen. Framöver kommer det som jag sa komma ett inlĂ€gg av krönika-karaktĂ€r och nu har jag dessutom bilderna frĂ„n Folksam Cup, sĂ„ hĂ€r har ni dem: 📾


Ja det var allt för idag och nu ska jag suga och njuta av silver-karamellen sĂ„ laddar vi om för Falun i helgen. Vi hörs!🎿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s