🔜Falun🎿

HallÄ pÄ er!

Det Àr fredag och Ànnu en vecka har gÄtt. Nu sitter jag i bilen pÄ vÀg mot Falun och har vallat och packat hela eftermiddagen för att tÀvla i helgen. Det bli superkul och förhoppningen Àr att fÄ ett fint avslut pÄ sÀsongen med i helgen och i Orsa i April. Mer om det snart, för det har blivit nÄgra trÀningar sen KM-silvret och dessutom en studiedag. Passen i veckan har gÄtt bra och förhoppningsvis kommer det finnas lite krut i benen imorgon. SÄ hÀr har veckan sett ut:

Onsdag var det studiedag och det blev ett löppass pĂ„ 45 minuter A1/A2 och sen ett explosivt styrkepass pĂ„ en kvart. Bra kĂ€nsla i löpningen och sen tuff styrka blev en bra kĂ€nsla och Ă€n en gĂ„ng fint vĂ€der, sĂ„ det fanns inget att klaga pĂ„!😉

IgĂ„r var det GIF-pass i Ånnaboda och det blev ett pass med mycket lekar men Ă€ven nĂ„gra tuffa fartdrag för att skrĂ€mma liv i lĂ„ren. KĂ€nslan var rĂ€tt seg faktiskt och det kĂ€ndes inte som nĂ„n form direkt, men förhoppningsvis beror det pĂ„ att det blivit en del trĂ€ning nu pĂ„ sistone. Snön börjar sina ocksĂ„ sĂ„ det var svĂ„rt löst före ocksĂ„. Idag har jag dock vilat för att slĂ€ppa upp lite för tĂ€vlingarna och som vanligt fĂ„r ni hela schemat för helgen hĂ€r:đŸ‘ŒđŸ»

Lör: 5 km fristil

Sön: Sprintstafett

Och pĂ„ femkilometarn kör man en hel slinga och inte tvĂ„ varv som det brukar vara. Sprint banan har jag inte riktigt koll pĂ„ Ă€n, utan jag tar en dag i taget. FĂ„r ocksĂ„ lĂ€gga mig ikvĂ€ll och kolla lite nĂ€rmre pĂ„ startlistor osv. Kul som sjutton ska det bli att fĂ„ pĂ„ sig nummerlapp igen och jag ska njuta och suga ut det sista av den hĂ€r sĂ€songen sĂ„ mycket det bara gĂ„r.đŸ™ŒđŸ»

Nu tÀnkte jag kolla in Stina & co i sprinten frÄn Kanada sÄ ni fÄr ha det bra sÄ hörs vi!⭐

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s