Sprint-race och fler bilder!🎿

Hej pĂ„ er! DĂ„lig uppdatering pĂ„ sistone, men det har varit fullt upp med skola och annat, sĂ„ bloggen har blivit lite lidande. Det har ni sĂ€kert förstĂ„else för sĂ„ jag drar igĂ„ng; sĂ„ hĂ€r har veckan sett ut:đŸ‘‡đŸŒ

Ja efter helgen blev det vila i mÄndags, dock körde vi styrka pÄ idrotten sÄ det blev en liten bonus, men skönt med en dag fri. Blev lite vallning och pluggande.

I tisdags var det ju GIF-trĂ€ning och vi körde ett A1-A2 pass med distanspass och stafetter blandat. HĂ„rda fina spĂ„r var det och för första gĂ„ngen pĂ„ ett tag satte jag stakningen, vilket jag sĂ„klart Ă€r nöjd med. Den hĂ€r stakningen som varit mitt mĂ„l under 1 Ă„rs tid och som jag har förbĂ€ttrat, men skönt att fĂ„ sĂ€tta trĂ€ffen man vill ha. 2:00 var passet sĂ„ jag körde en halvtimmes distans extra efterĂ„t. Fin kvĂ€ll!đŸ™ŒđŸ»

IgĂ„r gjorde jag mitt första cyklepass för iĂ„r nĂ€r det blev en mil MTB och sen lĂ€tt styrka som avslutning. Inte jĂ€tteroligt pass, men desto nödvĂ€ndigare… Sen pluggade jag i princip hela kvĂ€llen för dagens prov, sĂ„ dĂ€rav tidsbristen.

Idag var det sprintrace pĂ„ schemat och vi körde 6 heat+prolog. Återigen sĂ€tter jag stakningen, till och med uppför, betydligt bĂ€ttre Ă€n tidigare och jag Ă€r SÅ  glad att Ă€ntligen fĂ„ kĂ€nna att den sitter. Jag Ă€r inte nĂ„n mĂ€ster-stakare Ă€n men det Ă€r enorm förbĂ€ttring! I övrigt fick jag till det bra och skönt att köra lite hĂ„rdare! Nu tycker jag att jag visar att jag steppat upp en nivĂ„ och har ett fartomslag att sĂ€tta in. Skön kĂ€nsla tar jag med mig och vĂ€ldigt viktigt att ha med sig in i vĂ„rsĂ€songen.đŸ‘ŒđŸ»

Nog om det, Har ju som jag sagt gjort ett schema till mig sjĂ€lv och kommer göra sĂ„ varje mĂ„nad nu och lĂ€gga timmar och sĂ„ och sĂ„ ska jag Ă€ven utvĂ€rdera helgen i Falun osv. Tankar om barmakstrĂ€ningen kommer komma nĂ€r jag summerar sĂ€songen senare. Texten jag skrivit att jag ska publicera och skjutit fram (typiskt mig😅) Ă€r inte prioriterad just nu och kommer nĂ€r den kommer. 😊 Jag har dessutom sökt upp lite kring gym och troligtvis kommer jag införskaffa ett Ă„rskort och börja gymma snart, vilket behövs för de hĂ€r kycklingarmarna haha. Kul blir det!đŸ’ȘđŸŒ

Dessutom fick jag Ă€nnu fler bilder frĂ„n helgen och ett par frĂ„n Folksam Cup levererade till mig tagna av PĂ€r Dudal, sĂ„ hĂ€r finns dem:📾

Nice! 

För er som har tröttnat pĂ„ min blogg (😉) kan jag varmt tipsa om Anna Haags och Emil Jönssons, de skriver mycket bra som man kĂ€nner igen sig i och som gör en motiverad! Ett litet tips baraför den som vill: http://annaoemil.se/blogg/

Annars ser vi fram emot helg och mer trĂ€ning, sĂ„ ha det gott sĂ„ hörs vi!🎿

So long

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s