Sista veckan på snö?

Tja! 

Hoppas ni fått en go start på helgen. 

Det är lördag och en vecka kvar till säsongens sista tävling. Det märks att vintern är inne på sista versen nu, särskilt när man var uppe och åkte idag, mer om det får ni längre ner. Det är med enormt vemod man får inse att säsongen faktist är över om typ en vecka, då snön börjar sina ordentligt, även om det har på många sätt varit en fantastisk säsong.🙌🏻

Nog om det, igår var det vilodag och idag har det blivit lövkrattning i ett par timmar, en fika hos farmor och farfar och träning nu på eftermiddagen. Intervallpass 3*3min och 2*1min stod på schemat och det var en oerhört fin eftermiddag med sol och bra känsla. Känslan att tekniken klaffar är så oerhört skön och att kunna åka distansåkning lugnt och känna det där flytet är så viktigt. 😍 Just skejten har jag ju som sagt jobbat mycket med och tänkt på under hela vintern. Att det dessutom var fristil på USM förstärkte ju det. Nu kan jag på ett helt annat sätt slappna av och få trycket rätt ut i skidan på ett bättre sätt. Det här beror på att jag blivit starkare såklart, materialet och att jag fått många kvalitativa pass. Det var ren njutning att åka idag helt enkelt. Intervallerna kändes bra och kroppen var pigg trots det sega föret. Inga bilder, men jag hann få upp en video på Instagram innan mobilen dog: 📸

Fel
Den här filmen finns inte

Nu har jag precis ätit och ligger och lyssnar på lite lugn musik. Imorgon tänkte jag kratta vidare och sen skaffa mig ett gymkort så det blir löpning+gym som pass imorgon! Nu får ni dock ha det så bra tills vi hörs nästa gång.👍🏻

So long

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s