Tråkiga nyheter- säsongen är över!👎🏻

Hej på er! 

Som rubriken lyder är min säsong över för iår då jag dragit på mig feber och hosta. Tråkigt såklart då tanken var att dra till Orsa idag, men sånt är livet, sjukdagarna iår har ju inte varit allt för många så jag ska inte klaga! Istället får jag se tillbaka på en säsong som gått exakt som jag ville, jag har aldrig varit så bra och att ha det bakom sig hela året är viktigt. 🙌🏻 Som ni förstår blir det ingen träning på ett tag och vi får avvakta och se hur det utvecklar sig. Snön i spåren är ju borta, men det kan ev bli ett lekpass i Storstenshöjden innan vi lämnar snön fär gott. Då ska jag ju dock vara frisk, så jag säger inget i förväg.

 Under helgen kommer jag summera säsongen i både text och bild, vilket såklart ska bli oerhört kul och djupdyka lite i vad jag måste ta med mig i min fortsatta satsning! Men nu ska jag kurera mig och komma tillbaka med POWER in i en ny säsong! Ha det bra hörrni!🔜🔛🔝


(Att göra en throwback till det här lägret är precis vad man behöver en dag som denna🤘🏻)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s