90 dagar till Sognefjell! đŸ“ž

Hej pĂ„ er! Roligt att se sĂ„ mycket fin statistik sen senaste inlĂ€gget, hoppas det var bra! Vi Ă€r framme vid mĂ„ndag och jag Ă€r förstĂ„s inte tillbaka i trĂ€ning Ă€ven om febern och den vĂ€rsta hostan Ă€r borta. Dock har jag förbjudit mig sjĂ€lv att trĂ€na fram till torsdag minst, sĂ„ ni vet. Nu stĂ„r jag inför mitt livs viktigaste vĂ„r, dĂ€r all trĂ€ning ska göras för att prestera pĂ„ topp pĂ„ diverse intagningstester och sen en vinter dĂ€r resultaten blir viktiga, dĂ„ har jag inte rĂ„d med allt för mĂ„nga sjukdagar och ju snabbare jag Ă€r tillbaka i trĂ€ning desto bĂ€ttre! 

Imorgon vĂ€ntar dock utvĂ€rderingsmöte dĂ€r vi ska snacka igenom lite vad vi gjort och vad vi ska göra bĂ€ttre. Alltid viktigt och givande med sĂ„na möten! đŸ‘đŸ» I övrigt vĂ€ntar framöver ett pĂ„sklov dĂ€r jag faktiskt drar till Kanarieöarna i en vecka! Woop woop! Haha nej men det ska bli sjukt hĂ€rligt och skönt att fĂ„ lite vila och semester!🌮 Efter lovet gĂ„r vi ut pĂ„ prao sĂ„ det hĂ€nder mycket kul. Efter det Ă€r det faktiskt nĂ€stan sommarlov och det Ă€r dags för lĂ€ger hit och dit, bl.a till Norge och sen ocksĂ„ till Torsby pĂ„ deras Sommarskidskola!đŸ‘ŒđŸ» Roligt sĂ„klart och till Norge Ă€r det faktiskt bara 90 dagar kvar nu.đŸ™ŒđŸ» De hĂ€r bilderna kan man bara inte slita sig ifrĂ„n, saknar och lĂ€ngtar nĂ„ vansinnigt mycket!📾

HĂ€rligt. För att bli lite allvarliga för en sekund nu gĂ„r förstĂ„s mycket tankar till Skene och den skolklass som var med i olyckan. Jag har sjĂ€lv kompisar i nĂ€rheten dĂ€r och det Ă€r ju helt galet sorgligt. 😔

Nu har jag precis suttit och utvĂ€rderat och satt nya mĂ„l mot sĂ€songen som kommer i min trĂ€ningspĂ€rm sĂ„ att allt finns arkiverat. Nej men sen tĂ€nker jag ocksĂ„ att den andra delen av min sĂ€songssammanfattning kommer innan vi Ă„ker. TĂ€nker att det kan bli tradigt med det hĂ€r ”igĂ„r gjorde jag och det kĂ€ndes blablabla…” och dĂ„ stoppar jag in lite sĂ„na hĂ€r texter för att bryta av. Jag hoppas ni gillar dem för jag tycker det gör hemsidan lite fylligare pĂ„ nĂ„t vis och mer intressant att lĂ€sa, eller vad tycker ni? Sen tĂ€nker jag faktiskt (!) ta en bloggpaus under den veckan pĂ„ Kanarieöarna och njuta, det Ă€r jag vĂ€rd efter den hĂ€r sĂ€songen!😉

I veckan ska jag ocksĂ„ se till att skaffa det dĂ€r gymkortet sĂ„ det Ă€r redo nĂ€r jag drar igĂ„ng igen, för nu ligger alla trĂ€ningsklĂ€der och bara vÀÀÀÀntar pĂ„ barmark och rullskidor sĂ„ man vill ju ut alltsĂ„! 😌

Uuugh de hÀr inlÀggen blir sÄ lÄnga hörrni, men nu fÄr ni ha det bra sÄ hörs vi mer senare i veckan, jag ska sova nu!

So long

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s