Kanarieöarna 2017!🌴

Här kommer alla bilder från resan, som för övrigt var bra och skönt att få en vecka att slappna av och inte tänka så mycket. Dessutom blev man lite brun och det tackar man inte nej till. 😉Som ni förstår har jag min vana trogen fotograferat en del och här finns bilderna: 📸

5 reaktioner på ”Kanarieöarna 2017!🌴

 1. Ser så härligt ut! Hur gör du med träning när du åker bort? Är själv en tjej i din ålder som satsar allt på min sport. Så härligt att följa din blogg då vi har samma vilja 😊

  Gilla

  • Hej Lina, kul att du följer min resa! Som skidåkare lägger jag i princip aldrig helt av med träningen även om den kan bli svår utomlands i en stad man inte känner till etc. Därför kör jag mycket styrka och rörlighet på rummet som alternativ och löpning/intervaller om det går. Rullskidor eller så känns inte aktuellt att släpa med!😉 Den här resan blev det bara 3 1/2 timme/vecka, en vilovecka helt enkelt, så man får ta det man har. Vad håller du själv på med för sport? 😊

   Gilla

   • Spännande med ditt upplägg. Tänker desamma. Man får göra den lilla träningen när det finns tid och plats. Huvudsaken är ju att man försöker få med sig träningen överallt. Varje liten sak räknas 😊. Jag går på Taekwondo.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s