Aprilväder när det är som bäst!

Hallå i stugorna. Hoppas allt är bra med er! Nu börjar veckan lida mot sitt slut och jag tar  välförtjänt helg. Under veckan har ju vädret vart lite si och så men träningen har flutit på bra! Här är veckan i sin helhet:

Jo efter helgens löptest kostade jag på mig en vilodag i måndags, praktiserade vidare och när jag kom hem vid fyra städade jag ur lite i garaget aka ”vallaboden” och mättade skidorna så de är redo för sommaruppehåll! 

I tisdags var det dock på med pjäxorna och åka till Lanna och möta upp några kompisar för lite stakintervaller. Det blev klassiska 4*4 min i regnet/haglet/snön och ett bra och roligt pass trots vädret. Det är alltid kul med sällskap, så är det ju och känslan var bra. Tekniskt blev det lite blandat, stundtals kändes det bra, stundtals lite sämre. Men det blir bättre ska ni se. Min vana trogen blev det ett par bilder.📸🌧

Totalt blev passet 1:50 inkl uppvärmning, impulser och nedvarvning. Bra pass och faktum är att solen tittade fram iaf sista 10 minutrarna!😄 

I onsdags blev det ett A1 på hojen i 1:30 och 21 km. Skönt behagligt pass i kvällssolen och trots kylan gick det bra. 

Det blir också så mycket lättare med lurar i öronen, hann lyssna igenom 2 podcasts av Anna Haag och Emil Jönsson på deras egen pod. Rekommenderar att slå på en podd under ett löppass eller en tur på cykeln! Mycket intressanta samtalsämnen bl.a kring sjukdom, ungdomsträning  och ”motionärstempo”. Lägger en länk här så kan ni kolla!👇🏼

Anna & Emil Podd

Sen när jag var på väg hemåt ringer mamma och säger att det springer två älgar typ 1 min från där jag cyklade. Och mycket riktigt där stod de vid banvallen, visserligen på långt avstånd, men ändå! Det är inte varje dag man ser en älg på passen!

Ingen toppbild kanske men den står därinne iaf!

Ja och sen blev det torsdag och första träningen med gruppen för det här träningsåret. Passet blev ett A1-A2 pass med distans och impulser blandat. Kändes bra och stundtals på nedvarvningen riktigt bra i stakningen faktiskt! 1:30 höll vi på och sen var det bara hem och äta, duscha och sova! Och vips så var vi framme vid idag och sista dagen på praon är gjord  samt sista dagen innan långhelg. Skönt faktisk då det varit mycket på sistone med mycket jobb och mycket träning. Men tack Nudaeng och personalen där för två roliga arbetssamma veckor! Men men, nu får jag iallafall en dags ledigt och då blir det långpass på rullisarna igen! Idag klämde jag in lite träning också och det fick bli 1 h löpning i lugnt tempo.

Jo jag tog ju upp det lite i början, om vädret. Sociala medier bombas nu med ”vill ha sommar”, typ. Haha men jag klagar faktiskt inte och faktiskt så förra året EXAKT, den 28:e April så åkte vi trösklepass uppför Ånnabodabacken. I snö. Så man ska kanske inte klaga ändå, Aprilväder är Aprilväder och ja ni ser ju själva, så här såg det ut…😉

 Nånstans vi får hoppas på annat väder är ju i Norge i sommar. På Aftonbladet häromdagen hittade jag en artikel/film om just Sognefjell dit vi ska och vilka underbara bilder! Det här måste ni bara se:😻

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/214757

Heeelt fantastiskt! 

Under veckan har jag också hunnit med att skicka in kontraktsansökan till Madshus, samt äntligen skaffat mig gymkort. Eller kort och kort, det är en bricka så man kommer in i gymlokalen. Det är jättebra då jag kan komplettera med lite jobbigare styrka och ex stak-eller roddmaskin. Tänkte gå dit redan på söndag så får vi se hur det är! På söndag ska jag också extraknäcka på thairestaurangen och då få betalt, så det blir några timmar där också. 

Blir mycket hoppande mellan samtalsämnen men faktum är att Garphyttans IF fick en åkare i A-landslagets träningsgrupp, dvs samma grupp som Hellner, Nilsson, Haag osv. Axel Ekström kom med och jag säger naturligtvis GRATTIS! ⭐️⭐️ Supercoolt ju, förhoppningsvis är han heller inte heller den sista…😌

Imorgon blir det långpass 3 h samt lunch med några kompisar i Lekhyttan, supersköj blir det och sen blir det crosspass med löpning+gym på söndag! Allt om det får ni troligtvis på söndag så ha en skön långhelg allihopa så hörs vi!

So long

/Filip

En reaktion på ”Aprilväder när det är som bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s