Back-race, avslutning och lĂ„ngturshelg!🔝

Hej pĂ„ er! Hoppas allt Ă€r bra och att ni njutit ordentligt av de hĂ€r varma dagarna! 🌞 Vi Ă€r framme vid helg och sĂ„hĂ€r har veckan sett ut:

Schemat vet ni redan, men i tisdags inledde vi veckans trĂ€ning med 1 h cykel A1 i kvĂ€llsolen. Riktigt fint pass och minuterna gick fort denna kvĂ€ll! VĂ€rmen gjorde ocksĂ„ att det blev första passet utan vindjacka och jag mĂ„ste sĂ€ga att det gĂ€rna fĂ„r fortsĂ€tta vara sĂ„nt hĂ€r vĂ€der pĂ„ kvĂ€llarna!✌

Det blev onsdag och jag besökte för första gĂ„ngen gymmet! Det blev ett 1.45 lĂ„ngt pass med en halvtimmes löpning som uppvĂ€rmning och sen rodd- och stakintervaller i stakmaskinen. 9 min intervalltid totalt med fokus pĂ„ spurt och sprint. Varvade dĂ€refter ner lite, sprang hem och körde explosiv styrka samt rörlighet innan passet var slut. NĂ€r vi Ă€ndĂ„ Ă€r inne pĂ„ premiĂ€rer sĂ„ blev det T-shirt denna gĂ„ng!😎

PĂ„ torsdagen vĂ€ntade veckans höjdpunkt- testlopp uppför Ånnabodabacken! đŸ’Ș Starten gick vid gamla skolan nere i Garphyttans och mĂ„l vid SĂ„nnaboda. Faktum Ă€r att jag gör mitt bĂ€sta test hittills, det gick riktigt bra! Jag öppnade hĂ„rt och orkade hĂ„lla i riktigt bra hela vĂ€gen. Tiden i mĂ„l blev 9,34 och jag slog tiden frĂ„n i höstas med 1.55!!! Fatta det, nĂ€stan tvĂ„ minuter, pĂ„ ett halvĂ„r! Jag kĂ€nde att det gick bra och jag höll trycket hela backen men det hĂ€r var sjukt och det visar Ă€n en gĂ„ng hur mycket bĂ€ttre jag Ă„ker nu jĂ€mfört med tidigare! Riktigt kul att fĂ„ sĂ„na kvitton och nu har jag bevisat att jag klarat Ă€nnu ett steg till, vilket Ă€r oerhört skönt. PĂ„ slutet varvade vi ner 2 varv runt sjön och sen var ett viktigt kvalitativt pass slut. HĂ€r en bild frĂ„n nedvarvningen.📾

Idag var det tĂ€nkt vilodag men som bonus fick jag att vi körde konditionstest pĂ„ idrotten i skolan, sĂ„ lite trĂ€ning blev det allt.😉 Annars fĂ„r man ju sĂ€ga att vĂ€dret levererar pĂ„ topp- dags att plocka fram shortsen igen!

Nu i helgen dĂ€r det blir tvĂ„ lĂ„ngpass efter nĂ„gra intensivare pass nu. Imorgon blir det skejtrullisar A1 i Lekhyttan med nĂ„gra frĂ„n gruppen med impulser inlagda. Kul blir det och pĂ„ söndag Ă€r det dessutom GIF-avslutning med alla i hela klubben, vilket sĂ„klart blir trevligt. Samma dag finns ocksĂ„ ett lĂ„ngpass löpning planerat med nĂ„gra kompisar, det kan dock bli rullskidor Ă€ven dĂ€r sĂ„ det Ă„terstĂ„r lite att se. LĂ„ngpass pĂ„ över 2 h blir det iallafall!đŸ€˜

Under de senaste dagarna har jag haft lite problem med en axel, vet inte om jag skadat den pÄ nÄt sÀtt men ett tag kunde jag knappt öppna kylskÄpet sÄ jag tar det lite försiktigt med den! Bilderna jag fick frÄn farfar ordnar jag med i helgen, har ögnat igenom dem och nÄgra blev riktigt bra, sÄ de kommer upp inom snar framtid!

I övrigt fĂ„r ni ha en fin helg sĂ„ hörs vi pĂ„ söndag om lĂ€get och förhoppningsvis med ett gĂ€ng bilder frĂ„n helgen! Tills dess- ha det sĂ„ bra!👋

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s