12-timmars-vecka!

Hallå i stugorna! Det är ny vecka och det betyder nytt schema och nya timmar som ska in på kontot. Förra veckan blev som sagt en lugnare en timmässigt men nu är det inte bara timmar som räknas, utan det som görs på de timmarna, så veckan blev ganska tuff trots allt. Vi kan väl ta och börja där, hur avslutades veckan:

Jo helgen blev alltså långpassinspirerad och lördagen bestod av ett fint skejtpass rullskidor på två timmar i Lekhyttan. Och det var nog finaste dagen iår för man kunde åka i T-shirt och kortbyxor om man så ville och man riktigt kände hur solen tog. Tekniken kändes bra, stundtals väldigt bra på treans växel och stundtals lite sämre på fyran, dock är det lite klurigt att hitta balans och tajming såhär i början på skejtskidorna. 

Fanns inte mycket att klaga på en dag som denna!🙌🏻

Söndagen blev det långpass på egen hand och med löpning denna gång. 1:45 var planerat och 1:45 blev det. Sprang lite kors och tvärs över/utanför Fjugesta (huvudsaken är tiden)  bl.a kollade jag in banorna till Fjugetsaloppet om ett par veckor. Spännande blir det och mer om det snart. Passet kändes okej, lite stel i kroppen men ändå skönt när det var klart! Därefter var det snabba bud och dusch, mat innan vi for till Folkets Hus i Garphyttan för den årliga GIF-avslutningen. Trevligt och kul som vanligt, härligt också med lite priser och en ros för USM-bronset i lag, samt mottagande av KM-silvret från i mars. Alltid kul att vara på avslutning och man får ju verkligen säga tack till klubben som gör ett stort arbete och som genererar de fina framgångarna! Stolt GIF-are här!🙋🏻‍♂️ 


Ja och veckan att summera blev 8 h och bra träning, en lugnare vecka som vi nu lämnar bakom oss och nu smäller vi på med en riktigt hård vecka för att om möjligt vara i form till Fjugestaloppet. Det blir totalt 12 h denna vecka och med löptest på torsdag som viktigaste pass (om man kan säga så). Hård vecka, men det är så om man ska ligga på topp!😉 

Idag blev det ett blandpass med löpning och gym (stakmaskin) första delen och sen cykel och rörlighet andra delen. Totalt 2 h i det här kalla vädret. Ja för vad hände egentligen, från sommarvärme till snö igen? 🤔🌪 Nu känns det väl ändå som det får vara nog ahah. Men det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder och det var bara att ge sig ut. Löp- och cykelterrängen här i Fjugesta är väl ingen jätterolig terräng även om det är fint, det finns inte överdrivet mycket backar och max kanske 1-2 km skogsstig (inte elljusspår), och jag som hellre springer i skogen som är mycket roligare än på grus eller asfalt som inte heller är bra för knäna. Men man tar det man har och nån skogsstig finns det att leta upp iaf!

Nu till det om Fjugestaloppet. Som ni kanske märkte blev det aldrig nåt lopp i Wedevåg, kände inte att det var riktigt vad jag behövde i träningen efter hårda pass så nu blir det fullt fokus på 24:e Maj då Fjugestaloppet går av stapeln här. Jag tänker såklart springa och vill göra en bra tid så det ser man fram emot! Vill ni anmäla er så får ni en länk här!

Anmälan Fjugestaloppet

Det blir kul! 

Slutligen får ni till slut farfars bilder från Folksam Cup i Torsby , som jag satt och mejlade över i lördags. Finns även filmer, men de kommer nog en annan gång för det strulade med nån fil och storlek på filen där. Här är iallafall bilderna:

Det var allt för idag! Ta hand om er så hörs vi senare i veckan!👊🏻

/Filip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s